Új lakópark a tengertől való első sorban

Referenciaszám: TM19043
Ország: Spanyolország
Régió: Costa Blanca
Város: Arenales del Sol
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 133.00 m2 - 227.00 m2
 
Ár:
403.000 € - 409.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A tengertől való első sor

Egy új és modern lakóparkot kínálunk értékesítésre, amely közvetlenül a 8 km hosszú Arenales del Sol (Costa Blanca) homokos strandjánál fekszik. A védett part menti övezetnek köszönhetően az összes apartmanból csodálatos és zavartalan kilátás nyílik a kristálytiszta tengerre. A lakópark előtt egy sétány is megtalálható.

A közelben több 18-lyukú golfpálya van. El Plantio - az Alicante-Elche városaiba vezető régi út mentén, Alicante Golf - San Juan strandján (Alicante), Alenda Golf – Monforte del Cid városában, Golf & Spa Bonalba – Mutxamiel városában.

A komplexum közelében különböző üzletek és szolgáltatások vannak, amelyek az egész év folyamán igénybe vehetők. Szélesebb körű szolgáltatások és üzletek Alicante városában vannak. Alicante nemzetközi repülőtere mindössze 12 km. Így az Ön napfényes apartmanjába több időt tölthet el.

A komplexum egyedülálló - ez a modern és szokatlan dizájnjának köszönhető. Összesen 4 részből és 206 lakóegységből áll össze. Az 1. és a 4. rész összesen 5 emeleten terül el, a 2. és a 3. rész pedig 6 emeleten. A komplexum két szakaszban épül. Az első építési szakasz az 1. és a 2. részt foglalja magába. Összesen 98 apartmanból áll majd össze. Ez a szakasz 2016 júniusára készül el.

Ha elege lett a napozásból a forró homokos strandon vagy a tengerben való fürdésből, akkor a teniszpályát, két szabadtéri sportközpontot (biomechanikai gépek), a modern és teljesen felszerelt edzőtermet is igénybe veheti. Továbbá a komplexumban van: 4 medence és pezsgőfürdő. Ezt a fajta kikapcsolódást egész évben élvezheti, mivel az egyik medence és a 2 pezsgőfürdő fűtött.

Az apartmanok teljesen berendezetten kerülnek értékesítésre. Az apartmanokhoz egy teljesen berendezett konyha is hozzá tartozik, természetesen az edényekkel és a készülékekkel együtt. Továbbá ágynemű, TV stb. Így az első naptól kezdve élvezheti az Ön új apartmanját.

Az aparmtanok nagy előnye a tengerre néző kilátás. Az apartmanokból kiátás nyílik a komplexum külső tereire, medencékre, tengerparti sétányra és Alicante öblére is.

Az apartmanokhoz parkolóhely és tárhely is tartozik.

Az első szakasz befejezése 2016 júniusára van tervezve.

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

 

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +420 734 445 094
+421 949 880 075
Email: info@rellox.hu

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: