Újdonságok archívuma (oldal 3)

news rss
Megjelenített tételek: from 21 to 30 (összesen 39)
Oldal: « 1 2 3 4 »

Otthon a tengernél: Európát, vagy a Karib-térséget válassza?

Már több ezer magyar vásárolt külföldön második otthont, és a számuk folyamatosan növekszik. Még mindig Európa iránt van a legnagyobb érdeklődés, azoban Florida és a Karib-térség sem maradnak le.

2016.07.31. Bővebben

Milyen szerepet játszik az après ski a síközpont kiválasztásában

Az alpesi ingatlanvásárlás, vagy akár a téli pihenés esetén az ingatlan kiválasztásánál különböző fontos tényezők játszanak szerepet.

2016.02.07. Bővebben

Livigno: duty-free síelés

Livigno, a híres olasz síközpont, amely közvetlenül a svájci határ közelében fekszik, nemcsak a kiváló síelési feltételeiről híres, hanem a kedvezményes bevásárlási lehetőségekről is.

2015.11.21. Bővebben

Nem érdemes késleltetni az alpesi ingatlan vásárlást

A tél eljövetelével az ügyfelek érdeklődése általában a hegyvidéki területeken fekvő ingatlanok iránt növekszik. Most van itt az idő egy ingatlan megvásárlására, és mely települések a legalkalmasabbak?

2014.11.30. Bővebben

Az Ön otthona a tengernél! Kedvezményes ingatlanok a tengernél 2014. július 31 -ig!

Reggel felébredve szeretne kinézni az ablakon és csodálni a tengert? 2014. július 31 –ig kedvezményes áron vásárolhat tengernél fekvő ingatlant. Ne hagyja ki a lehetőséget!

2014.06.28. Bővebben

Hova érdemes befektetni 2014 –ben

Míg a legtöbb ingatlanpiac az elmúlt öt évben számos problémával szembesült, a neves ügynökségek elemzései szerint úgy tűnik, hogy a következő években néhány helyen dinamikus növekedés várható.

2014.06.24. Bővebben

Az alpesi ingatlanok bérbeadásából kedvező hozamra lehet számítani

Egy ingatlan az Alpokban a kellemes pihenés és kikapcsolódás mellett érdekes befektetési is lehet. A bérbeadás éves hozama elérheti a 7 %-ot is. Tehát ha vannak felhasználható pénzeszközei, valószínűleg Ön is fontolgatja, hogyan őrizze meg azok értékét (legalább az inflációval szemben).

2014.02.18. Bővebben

Az enyhe tél fokozta a magyarok érdeklődését az alpesi ingatlanok iránt

Néhány közelebbi osztrák hegyi központoktól olcsóbban kaphatók apartmanok Kaprun síközpontban. A magyarokat elsősorban a jobb minőségű szolgáltatások vonzzák, valamint a sokkal jobb síelési lehetőségek, de az a lehetőség is, hogy az ingatlant bérbe adhatják, amikor ők azt nem használják.

2014.01.15. Bővebben

Olaszország adócsökkentésre vár

Már csak néhány nap van hátra az olaszországi ingatlanok várva várt értékesítési adójának csökkentésig. Ezt az intézkedést, mely 2014. január 1-vel lép hatályba, olyan lépésnek tartják, mely hozzájárulhat az olasz ingatlanpiac problémáinak megoldásához.

2013.12.19. Bővebben

Tippek ski-ingatlanok vásárlására az Alpokban

Az utóbbi években rendkívül gyorsan növekszik az ski-ingatlanok népszerűsége. Ennek egyik oka az, hogy a legkeresettebb időpontokban nehéz szálláshelyet foglalni, és ha sikerül is, ennek ára nagyon magas.

2013.10.17. Bővebben
Megjelenített tételek: from 21 to 30 (összesen 39)
Oldal: « 1 2 3 4 »
Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Az AIPP tagja vagyunk

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: