Apartman faházak Szlovákia egyik legjobb síközpontjában

Referenciaszám: TR19781
Ország: Szlovákia
Város: Jasná
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 290.00 m2 - 392.00 m2
 
Ár:
740.000 € - 1.070.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Francia stílusú apartman-faházakat kínálunk értékesítésre. Tökéletes elhelyezkedés, a legjobb szlovák síközpont lejtőjén. Három emeletes faházak, amelyek két különálló, egymással összeköthető apartmanból állnak össze. A létesítmények a Jasná Zahrádka síközpont egyik részén fekszenek, a sípálya közvetlen közelében. A faházak alatt elterülő telkek nem vásárolhatók meg, csak bérelhetők.

A faházakat főleg a kellemes hegyvidéki légkör jellemzi. Egyedülálló kilátást nyújtanak a sípályákra. A faházak teljesen berendezetten és felszerelve kerülnek értékesítésre (kulcsrakész állapot). Lehetséges a faházak további bérbeadása is.

A faházak közös alagsorában egy társalgó, szaunával rendelkező wellness részleg, terasz, kültéri pezsgőfürdő és sítároló található. Az első emeleten két különálló hálószoba van. A második emeleten két nappali/konyha, kandallóval rendelkező helyiség és erkély található. Az összes faház két, külön bejáratokkal rendelkező apartmant foglal magába. Az egyes apartmanok külön nem vásárolhatók meg, csak az egész faházak.

Komplex szolgáltatások is rendelkezésre állnak, beleértve az épületek kezelését, tűzvédelmet, külterületek tisztítását, műszaki berendezések vizsgálatát és a téli karbantartást. A szolgáltatások díja 140 eur/ hó.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: