Apartman rezort mindössze 200 méterre a tengertől

Referenciaszám: MB19927
Ország: Horvátország
Régió: Sibenik
Város: Sovlje
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 90.91 m2 - 94.12 m2
 
Ár:
234.093 € - 242.359 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Új apartman rezortot szeretnénk bemutatni, amely az Adriai-tenger partján fekszik, minössze 200 méterre a tengertől. Az apartmanokhoz 2 medence és karbantartott kert tartozik. A teljes berendezéssel együtt kerülnek értékesítésre. Igény esetén lehetőség van az apartmanok további bérbeadására (a tulajdonos távollétében), 5%-os szerződésben garantált bérbeadásból származó jövedelem lehetősége.


A rezort elhelyezkedése

A rezort Sovlje városában fekszik (Sibenik-Knin megye) Tribunj közelében. Népszerű turisztikai célpont – Krka Nemzeti Park, Kornati, Vransko Jezero Nemzeti Park stb. A kultúra és a történelem szerelmesei biztosan értékelik majd Vodice, Sibenik és Skradin városok közelségét. A terület tipikus mediterrán éghajlatot kínál – forró és száraz nyarak, enyhe telek.


Kiváló megközelíthetőség

Sovlje városa Zadar és Split nemzetközi repülőterekkel rendelkező városok között fekszik, amelyek számos európai városokkal kínálnak összeköttetést. Mindkét város repülőtere körülbelül egy óra autóútra fekszik Sovlje-től.

Budapest – Sovlje 672 kilométer.


Új apartmanok a tengernél

A rezort összesen 42 luxus apartmant foglal magába, amelyek mindössze 200 méterre fekszenek a tengertől. Nyugodt és biztonságos hely, amelyet főleg családi házak és nyaralók vesznek körül. A projekt első szakasza három meglévő épület felújítása, amely 15 apartmant, tárolóhelyiségeket és kültéri medencét foglal magába. A második szakasz 5 új építésű épületből áll össze, amelyben tetőkertek (privát oázisok) is rendelkezésre állnak, amelyek természetesen gyönyörű kilátást biztosítanak a tengerre. Az új épületekben mélygarázs és medence is lesz.


Prémium belsőépítészeti dizájn

Prémium belső terek – két zónára vannak osztva. Az első, nyitott zóna, a nappalit, étkezőt, konyhát és loggiát foglal magába. A második, privát zónában, három hálószoba, fürdőszoba és WC van. A felújított alagsor közös helyiségekben fitneszterem, játékterem, TV helyiség, szauna található meg.


Biztonságos ingatlanbefektetés

Az apartmanok kezelése és azok további bérbeadása biztosítva van. Befektetési céllal történő vásárlás esetén 5%-os szerződésben garantált bérbeadásból származó jövedelem van kínálva. A jövedelem az ingatlan nettó vételárából kerül kiszámításra. Továbbá a jövedelem a működési költségek és adzózás előtt értendő. A további bérbeadás azonban nem feltétele a vásárlásnak. Az apartmanokat második otthonként használhatja az év bármely részében. A társaság (több éves tapasztalattal rendelkezik Horvátországban a turizmus területén) biztosítja a teljes facility management-et, a marketinget és a szolgáltatásokat.


Az építés határideje

Az építés első szakasza (15 apartman) mát befejeződött.

Az építés második szakaszának (27 apartman) várható befejezése 2020/2021-re van tervezve.

Amennyiben elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Mivel az ingatlant közvetlenül a horvát ingatlanfejlesztő cégtől kínáljuk, a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: