Apartmanház Horvátország legszebb részén

Referenciaszám: SO19888
Ország: Horvátország
Régió: Peljesac-sziget
Város: Orebic
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Szálloda / Panzió
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 434.54 m2
 
Ár:
532.000 € - 1.077.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

60 méterre a tengertől

A négylakásos ingatlan Horvátország legszebb részén, Dél-Dalmáciában, Dubrovnik-Neretva megyében, Orebić városban található. A derűs, békés település a dús növényzettel, csodálatos hegyekkel tarkított Pelješac-félszigeten fekszik, szemben Korčula várossal. A ház a városközponthoz és a kikötőhöz is nagyon közel, de a forgalomtól mégis védett, csendes kis zsákutca végében helyezkedik el, mindössze 60 méterre a tengertől.  A környék rengeteg kulturális-, vízi- és sportprogramot kínál. A hely különlegesen jó klímája, és tiszta, friss levegője a mélyen tengerbenyúló félszigeti elhelyezkedésnek és a közeli magas hegyvonulatnak köszönhető. 

Épület

A négylakásos társasház egész éves ott tartózkodásra épült, és ennek érdekében jó hőszigeteléssel, hűtéssel és fűtéssel látták el. Az átgondolt tervezés, a minőségi anyagok használata, és a szakszerű kivitelezés eredményeként jöttek létre a kimagaslóan igényes lakások. Mindehhez jó alapul szolgált a kiváló, déli lejtésű telek, valamint a teljes körpanoráma. Az épületben kettő nagy, kétszintes lakás, valamint kettő kisebb, kertes lakás található. A lakások tulajdonjogilag önállóak és saját parkolóhellyel, ill. helyekkel rendelkeznek.

Apartmanok

A nagy lakások ékkövei a hatalmas árnyékolt teraszok, melyekről csodálatos panoráma nyílik a tengerre, a környező ezerarcú szigetvilágra és a sziklás hegyvonulatra. A nagy, kétszintes lakások alsó szintjén két nagy hálószoba, egy kádas fürdő és egy kis háztartási helyiség található. A felső szinten van a totálpanorámás, nagy belmagasságú nappali- étkező- és konyha tér, ahonnan a fedett terasz nyílik. Ezen a szinten is található egy zuhanyozós fürdő.

A kis lakások közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek saját tulajdonú telekrészeikkel. Egy tágas nappali- étkező- konyha tér, egy nagy hálószoba, egy zuhanyozós, kádas fürdő és egy kiszolgáló pincehelyiség a lakás részei. Ezen kívül a kertben egy árnyékoló pavilonnal felszerelt kőburkolatú tér és dús mediterrán növényzet szolgálják a pihenést, kikapcsolódást. 

Befektetőknek

Ez a teljesen berendezett ingatlan befektetésnek is kiváló: értékét a néhány éven belül elkészülő Pelješac-híd és a Dubrovnikig tovább épülő autópálya jelentősen emelik majd, megrövidítve az ideutazás időtartamát. Dél-Dalmáciai klímájának köszönhetően az épület egész évben jól kiadható, az itt tartózkodás minden évszakban örömteli. A szomszédos, de teljesen független tulajdonú lakások egyidejű megvásárlása remek lehetőség nagyobb családok, baráti társaságok részére.

Az egész ház ára 434,54 m² = 1 077 000 EUR, járulékos költségek beszámítása nélkül

Fél ház – 1, 3-as apartman ára = 545 000 EUR, járulékos költségek beszámítása nélkül

Fél ház – 2, 4-es lakás ára = 532 000 EUR, járulékos költségek beszámítása nélkül

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: