Apartmanok a világ legnagyobb sívölgyének a kapujában

Referenciaszám: CA19981
Ország: Ausztria
Régió: Zillertal/Hintertux
Város: Fügen
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 38.51 m2 - 78.47 m2
 
Ár:


Eladva

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot

Modern tiroli építészet, hagyományos természetes anyagok, csodálatos kilátás és maximális magánélet. Új építésű, tökéletes apartmanok a rangos Fügen falujában. A falu képzeletbeli kaput képez a Ziller-völgybe, a világ legaktívabb és legnagyobb sívölgyébe. Akár 5,08%-os éves bérbeadásból származó jövedelem.


A rezort előnyei

  • Zillertal, a világ legaktívabb és legnagyobb sívölgye.
  • 3 percre a Spieljochbahn felvonótól.
  • 4 percre az Erlebnistherme Zillertal termálfürdőtől.
  • 50 percre a Hintertux-gleccsertől, amely egész évben látogatható.
  • Exkluzív wellness közvetlenül a rezortban – szaunák és medence.
  • Akár 5,08%-os éves bérbeadásból származó jövedelem.
  • Árak 285 000 EUR-tól ÁFA nélkül, a bútorokkal és parkolóhellyel együtt.
  • A kezeléssel és a további bérbeadással kapcsolatos teljes körű szolgáltatások.
  • A vevő az ÁFA nélküli vételárat fizeti.
  • A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Zillertal

Zillertalt joggal nevezik a világ legaktívabb völgyének. Felejthetetlen élmény, lélegzetelállító kilátás a környező alpesi óriásokra, kalandok minden sarkon, örömök határok nélkül. Optimális tengerszint feletti magasság 500 – 3 250 m között garantálja a havat októbertől májusig. A régiónak nagy presztízst nyújt a Hintertux-gleccser, Ausztria egyetlen egész éves síterepe. Élvezze mindazt, amit a Zillertal kínál.


Fügen télen

Az ajánlott apartmanok Fügen-ben fekszenek. A település egy képzeletbeli kaput képez a Ziller-völgybe. A 3 700 lakosának köszönhetően a régió legnagyobb városa. A Spieljochbahn felvonó a városból Zillertal leghosszabb havas sípályára viszi fel önt. Az ingyenes síbuszokkal könnyedén eljutnak a Hochfügen – Hochzillertal területére, amelyek csúcsai akár 2 500 m tengerszint feletti magasságig érnek. A téli szórakozást kb. 100 km sípályán élvezheti, amelyeket több mint 47 felvonó szolgál. Ezen kívül számos sífutópálya, téli túraútvonal, szánkópálya és jégpálya található.


Fügen nyáron

Nyáron a régió több mint 400 kilométer csodálatos túraútvonalat kínál. A hegyikerékpározás kedvelőire pedig 250 kilométer kerékpárút vár. A gyermekes családok általában a Spieljoch kalandokkal teli hegyen töltik szabadidejüket, ahol számos tevékenység áll rendelkezésre, köztük vízi játékparkkal, mezítlábas ösvényekkel és egyebekkel. A forró nyári napokon értékelik majd a számos szabadtéri fürdőt és a tiszta hegyi tavakat. Az Erlebnistherme Zillertal termálfürdő mindössze 4 perce fekszik a rezorttól. A golfozókra 18-szakaszos, csodálatos kilátással rendelkező golfpálya vár. A hegymászók számos csúcsot mászhatnak meg, vagy egy fedett központban gyakorolhatnak. A bátor látogatók kipróbálhatják a Zillertal Adventure Park látnivalóit. A tevékenységek köre valóban szinte végtelen.


Magántulajdonba eladó apartmanok

Összesen 32 első osztályú apartman közül választhat, amelyek 1 vagy 2 hálószobával rendelkeznek. Élvezze a kényelmet, amelyet a rezort kínál. Az apartmanok 2 épületbe fekszenek, amelyek a földszinten össze vannak kötve. Wellness részleg is rendelkezésre áll – különböző típusú szaunák, infravörös kabin, kültéri medence.


Komplett berendezés

Az összes apartman teljesen berendezve és felszerelve lesz átadva a tulajdonosai számára, hogy azokat rögtön bérbe lehessen adni. Az apartmanok berendezése során nagy hangsúly van fektetve a minőségre és a tipikus alpesi stílusra. Első sorban természetes anyagok kerülnek felhasználásra.


Exkluzív wellness közvetlenül a rezortban

Csodálatos relaxáció a testnek és a léleknek közvetlenül a rezortban. Élvezze az exkluzív wellness-központot, és felejtse el minden gondját, kényeztesse magát. Finn szauna, bioszauna, infravörös kabin, relaxációs helyiség komfortos nyugágyakkal, kültéri medence kerttel.


Attraktív befektetés

Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, azonban a területrendezési terv szerint további bérbeadásra vannak szánva - részleges saját használati lehetőséggel. A várható bérbeadásból származó jövedelem elérheti akár az 5,08%-ot, a működési költségek levonása után és adózás előtt.

A saját használat lehetséges, azonban a további bérbeadásnak túlsúlyban kell lennie. A tulajdonosok számára az apartmanok kezelésével és további bérbeadásával kapcsolatos szolgáltatások biztosítva vannak.

Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt). További információkért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.


A projekt építése

Az építkezés a tervek szerint 2021 tavaszán kezdődik. Az építési engedély már ki van adva. Befejezés 2022 nyarára van tervezve.


Kapcsolat

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az építés helyszínének megtekintését Ausztriában. A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: