Apartmanok Pag-sziget elit részén

Referenciaszám: SO19889
Ország: Horvátország
Régió: Pag-sziget
Város: Mandre
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 70.13 m2 - 113.78 m2
 
Ár:
205.205 € - 312.895 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Új apartman projektet szeretnénk Önöknek bemutatni, amely a festői Pag-sziget nyugati részén fekszik, Mandre városában. A helyszín csodálatos kilátásokat biztosít a nyílt tengerre. Kristálytiszta víz. Az üdülőhely különösen a gyermekes családok, a búvárok és a vízi sportok körében közkedvelt. A sziget nyugati oldala kellemesen nyugodt, távol a forgalmas útvonalaktól, de ugyanakkor az összes fontos szolgáltatást biztosítja.

Kiváló elhelyezkedés

Az új apartmanok luxus villákkal vannak körülvéve, és mindössze 30 méterre fekszenek a gyönyörű kavicsos strandtól. Éttermek, üzletek, kávézók, bárok, ATM sétatávolságra. Novalja népszerű üdülőhelye mindössze 10 kilométer, valamint a fiatalok legvonzóbb strandja – Zrce strand.

Megközelíthetőség

Pag szigetét a szárazfölddel híd köti össze, így nagyon könnyen megközelíthető. A hídon való áthaladás ingyenes. Zágráb – Split autópálya a közelben.

Komp Prizna – Zigljen, Novalja – Rijeka rendszeres hajójárat vagy autóbusz.

Zadar repülőtere mindössze 55 kilométer.

Apartmanok

A luxus villa 11 apartmant foglal magába, amelyek a legigényesebb vendégek igényeit is kielégítik. Panorámás kilátás a tengerre, tágas teraszok, kitűnő elrendezés, kiváló minőségű anyagok, gyönyörű természet, jó felszereltség. Mindez nagyszerű befektetést és alkalmas helyet biztosít a kikapcsolódásra.

Az össze apartmanhoz saját tárolóhelyiség és parkolóhely hely is hozzá tartozik. Az apartmanok berendezett fürdőszobákkal együtt kerülnek értékesítésre. Lehetőség van minőségi konyhák és beépített szekrények beszerelésére és legyártására is.

Az apartmanok turistáknak is kiadhatók (megvétel után). A tulajdonos a helyi irodákkal köthet szerződést az apartmanok bérbeadásával és a szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét Horvátországban. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: