Befektetések: a luxus ingatlanokba egyre kifizetőbbek

A mélyülő gazdasági válság kapcsán sokan keresik pénzük biztonságos befektetésének lehetőségét. Az egyik legbiztonságosabbnak ma a luxus ingatlanokba történő befektetések tűnnek, úgy külföldön, mint odahaza.

Ennek egyik oka éppen a tőzsdepiacok és a bankszféra bizonytalansága, mely az elmúlt hónapokban tovább növekedett. De ez csupán az egyik oka annak, miért döntenek egyre többen luxus ingatlan vásárlásáról. Az emberek pénzükért most már több kényelmet is szeretnének.

A luxus ingatlanoknál nem csupán azok vonzó helye a fontos, hanem az ingatlan felszereltsége is. Ma már nem ritka a medence, spa jacuzzival vagy szauna közvetlenül az épületben. A közelükben gyakran van golfpálya, teniszpálya vagy más sportolási lehetőség.

A luxus ingatlan vásárlásakor nagyon fontos a pénzügyi szempont. A kezdőköltségek ugyan magasabbak, mint a szokásos ingatlanoknál, de sok külföldi luxus ingatlannál a bérbeadás egyre népszerűbb lehetőség. A bérbeadásból származó éves garantált jövedelem általában az ingatlan vételárának 5 ÷ 8 százaléka között mozog. Ez már az üzemelési költségek és az ingatlan kezelését végző társaság jutalékának levonása után értendő. A jövedelmeket ezenfelül évente az adott ország inflációja vagy a fogyasztói árindex növekedésének arányában emelik, megközelítőleg azonban ez az emelés az éves inflációnak felel meg.

Hogyan választunk Önnek testre szabott külföldi luxus ingatlant?

A külföldi luxus ingatlanok értékesítésére szakosodott cseh ingatlanirodák egyike a Rellox társaság. Kínálatunkban több száz luxus családi ház, villa és a apartman található. Ma a legnagyobb érdeklődés az osztrák és svájci Alpokban, valamint a francia Szavojai Alpokban fekvő ingatlanok iránt mutatkozik. A hegyekben található ingatlanok mellett nagyon népszerűek az Azúr-parti, az olasz toszkánai vagy mallorcai ingatlanok is.

A tengerentúli területeken a legnagyobb érdeklődés a Karib-szigeti és a Mauritius-i, valamint az Amerikai Egyesült Államokbeli ingatlanok iránt mutatkozik. Az olyan nagyvárosok mellett, mint New York és Los Angeles, az egyértelmű győztes Florida.

Külföldi luxus ingatlan vásárlásakor igénybe veheti a Rellox társaság szolgáltatásait. Ennek számtalan vitathatatlan előnye van. A Rellox társaság teljes körű szervizt biztosít, ideértve az adásvételi szerződés előkészítését, annak elfordítását magyar nyelvre, ráadásul a mi irodánkon keresztül történő vásárlás nem drágább, mint más külföldi ingatlanügynökségen keresztül. A vevőnek kapcsolattartó személy áll rendelkezésre közvetlenül Magyarországon.

Egyértelmű előny, hogy a helyi ingatlanügynökségektől eltérően, melyek csak egy régióval foglalkoznak, mi régiók sokkal szélesebb választási lehetőségét kínáljuk. Az Ön igényei alapján elkészítjük a legkedvezőbb befektetési lehetőségeket különböző helyeken.

Ha luxus külföldi ingatlan vásárlását komolyan fontolgatja, forduljon hozzánk bizalommal. Szívesen válaszolunk minden kérdésére.

» Luxus ingatlanok a Rellox ingatlanügynökség kínálatában.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Az AIPP tagja vagyunk

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: