Berendezett apartmanok az olasz síközpontban

Referenciaszám: IM19302
Ország: Olaszország
Régió: Livigno & Bormio
Város: Valdidentro
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Méret: 50.00 m2 - 65.00 m2
 
Ár:
117.000 € - 260.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Eladva

Valdidentro síközpontjában, mindössze 3 km -re a sífelvonóktól fekszik ez a 12 apartmannal rendelkező faház. A faház 2005 -ben épült.  A környék gyönyörű. Néhány utolsó apartman eladó - kétszobás apartmanok (40 nm), 2 x 85 nm -es apartman, 1 x 25 nm -es egyszobás apartman. Az ingatlanok a garázsos parkolóhellyel együtt kerülnek értékesítésre. Éves költség kb. 1 500 EUR.

Valdidentro nagy előnye a többnyire piros sípálya (kb. 25 km), mert a síelők többsége elsősorban a nagyobb síterületnek adnak előnyt - Livigno és Bormio. A környéken számos könnyű és nehéz sífutópálya is megtalálható. Valdidentro területét nyáron is érdemes meglátogatni, a gyönyörű környék kerékpárral is felfedezhető. 

Livigno és Bormio

Ski ingatlanokat kínálunk értékesítésre a sífelvonók és a sípályák közelében, továbbá családi házakat Livigno, Bormio, Valfurva, Valdidentro és Valdisotto városaiban. Livigno az egyik legnépszerűbb síparadicsom. Az olasz hegyeket számos magyar síelő és turista látogatja meg évente. Földrajzilag már nem tartozik a Dolomitokhoz, hanem az olasz Alpokhoz. Az Aqua Granda folyó nyitott völgyében helyezkedik el, 1 800 m tengerszint feletti magasságban, a svájci határ közvetlen közelében. A látogatókra összesen 115 kilométer gyönyörűen karbantartott sípálya, napsütés, kiváló olasz konyha, éttermek és kávézók várnak. Livignot más évszakokban is érdemes meglátogatni. A helyszín nyáron alkalmas az aktív pihenésre.

És ez még nem minden. Livigno adómentes övezet – az ÁFA és a jövedéki adó itt nem fizetendő. Számos ruha, üzemanyag, alkohol és parfüm kedvező aron vásárolható meg.

Ez teszi Livignot egy gazdag alpesi várossá, amely vonzza a látogatókat szinte egész Európából. Nagy előnye a kiváló megközelíthetősége.

A közeli Bormio alpesi üdülőhely (mindössze 35 km Livignotol) elsősorban a Pista Stelvio sípályán megrendezett alpesi sí Világkupa rendszeres megszervezéséről híres.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: