Csodálatos kilátással rendelkező apartmanok az olimpiai régióban

Referenciaszám: MR19775
Ország: Ausztria
Régió: Seefeld in Tirol
Város: Moesern
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 66.00 m2 - 134.00 m2
 
Ár:
277.000 € - 774.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Szeretne egy új építésű, gyönyörű kilátással rendelkező apartman tulajdonosává válni? Szeretné egy olyan ingatlan projektbe fektetni a pénzét, amelyet egy híres ingatlanfejlesztő cég épít? Ez esetben jó helyen jár! Vonzó bérbeadásból származó hozamok. Az apartmant a tulajdonos néhány hétig használhatja az év folyamán.

Új apartman projektet kínálunk értékesítésre, amely Mösern városában terül el, a híres Seefeld in Tirol városa közelében. Mösern városa Tirol központi részén helyezkedik el, 1 245 m tengerszint feletti magasságban. Az ingatlanokból majd csodálatos kilátás nyílik az Inn-völgyre és a környező hegyekre. Mösern városában néhány üzlet és étterem is megtalálható. Innsbruck (Tirol fővárosa) városa 30 perc. Seefeld in Tirol városa is a közelben fekszik (3 km), ahol számos üzlet, étterem, bár stb. található meg.

A Seefeld-i olimpiai régió számos sportolási lehetőséget és szabadidős tevékenységet kínál télen és nyáron egyaránt. Tökéletesen karbantartott sífutópályák és korcsolyapályák várnak Önökre. Seefeld városa 2019-ben a FIS Nordische Sí Világbajnokságnak ad otthont. Az apartmanház közelében a Moserer-tó található meg, amely egyben Tirol egyik legmagasabban fekvő tava. Nyáron alkalmas a fürdésre.

Az új projektben 39 apartman található. A kiváló elhelyezkedésének és az építész ügyességének köszönhetően szinte az összes apartmanból lélegzetelállító kilátás nyílik a völgyre és a környező hegyekre.

Az apartmanházban lesz recepció, étterem, panorámás terasz, fitness és wellness részleg. A wellness részlegben egy infinity medence is megtalálható. Az apartmanok teljesen berendezetten és felszerelve kerülnek értékesítésre. Az összes apartmanhoz egy mélygarázsos parkolóhely tartozik.

A projekt építésénél kiváló minőségű anyagok lesznek felhasználva. Az építészeti stílus ötvözi a hagyományos stílus és a modern elemek ízléses kombinációját.

Az építkezés kezdete 2019 tavaszára van tervezve, a teljes befejezése pedig a 2019/2020 –as téli szezonra, vagy 2020 tavaszára.

Az apartmanok saját használat és további bérbeadás kombinációjára vannak tervezve. Amikor a tulajdonos az apartmanját nem használja, az turistáknak van kiadva. Az ingatlan bérbeadásáról egy professzionális ügynökség gondoskodik. Feltételezett hozam – adózás előtt és a működési költségek levonása után a lakások típusától függően kb. 4,52 % az első évben. A következő években a a hozamok várhatóan növekedni fognak.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +420 734 445 094
+421 949 880 075
Email: info@rellox.hu

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: