Donald Trump új golf rezortja Dubajban

Referenciaszám: DP19142
Ország: Dubaj/EAE
Város: Dubaj
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Családi ház / Villa
Új projektek
Méret: 398.00 m2 - 1190.00 m2
 
Ár:
7.209.000 AED - 28.295.000 AED (EUR, HUF, USD, CHF, AED) Tájékoztató jellegű átszámítás AED

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Egyedi ajánlat: luxus villák egy zárt lakóparkban. A legendás amerikai ingatlanfejlesztő Donald Trump összekötötte a nevét ezzel az új, egyedi projekttel. Ön most a projekt részévé válhat.

A projekt szíve: Dubaj legnagyobb golf klubja, exkluzív golfpálya, Trump Spa & Wellness központ és természetesen a korlátozott számú luxus rezidenciák egy elzárt lakóparkban. Ezek a villák egy parkban fekszenek, közvetlenül a golfpályánál. Modern építészeti stílusban épülnek. Ivanka Trump részt vesz a villák egyedi tervezésében. Az összes villa világos belső terekkel rendelkezik, nagy hangsúlyt fektetve a minőségre, harmóniára és a funkcionalitásra. A villákhoz saját kert, medence és parkolóhely tartozik. Különböző méretű és elrendezésű villák közül lehet választani.

Az egész lakópark, amelyhez a Trump Estates villák hozzá tartoznak, a Beverly Hills –re hasonlít. Közvetlenül a lakóparkban egy bevásárló utca található, ahol számos luxus üzlet, étterem és kávézó, nagy medence, homokos strand,teniszpálya, focipálya, kosárlabdapálya, Dubaj legynagyobb jégpályája, vízi világ, játszóterek, mozi, nemzetközi iskolák és számtalan más lehetőség kínálkozik. A személyes concierge szolgáltatások a nap 24 órájában rendelkezésre állnak.

Ön is egyike lehet a kiválasztottaknak. A Rellox társaság az utolsó rendelkezésre álló villákat kínálja Önöknek. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőt képviseli, amely a londoni tőzsdén van bejegyezve. A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat. Szívesen elkészítjük számára a dubaji ingatlan szemlét – felvesszük Önöket a repülőtéren stb. A projekt várható befejezése 2016 decemberére van tervezve. Az akutális információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Trump International Golf Club Dubai

Trump International Golf Club Dubai az első ilyen projekt a Közel-Keleten, amellyel ez a legendás ingatlanfejlesztő összekötötte a nevét. A 18 lyukú golfpályát (par 71 Championship coure) Gil Hanse tervezte. Ötcsillagos spa, wellness, edzőterem, szauna vagy jakuzzi. Lenyűgöző terek az egész épületben.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: