Dubai Donovaly-ban? Zöldet kapott a Közép-Európai egyedülálló projekt

Jóváhagyták a Besztercebánya járásban fekvő Donovaly faluban az egész éves sícsarnok építését. Az építése 2022-re van tervezve.

A vitatott projekt már régóta téma az Alacsony-Tátra lakosai körében. Egyesek a környezet minőségétől tartanak, mások pedig nagyszerű lehetőségnek tekintik - a régió fejlesztésére és növelésére az év bármely szakaszában.

A Donovalley Resort domináns jellemzője egy fedett sícsarnok lesz, Közép-Európában az első. Összesen 5 sípályát kínál majd – 3 a síelők és snowboardosok számára, 2 az iskolásoknak és a legfiatalabb síelőknek. A szállítást üléses és klasszikus felvonók biztosítják majd. Ezen felül az akrobatikus, a freestyle és a síugráshoz (gyermekek számára) is feltételeket teremtenek. A sífutással és a biatlonnal is számolnak.

Egy kiváló minőségű jégkorong stadion, kongresszusi központ, szállodai-típusú szállások, vízivilág, fitness, wellness, üzletek és éttermek építése is tervben van. A csarnok felépítése 60 millió euróba kerül majd. Becsült éves látogatás 200 000 fő.

A hatóságok értékelése és az állami hatóságok környezetvédelmi vizsgálata zöldet adott a projektnek. Szerintük a projekt az általános hatások szempontjából elfogadható. A vízkészletek sincsenek veszélyben.

Körülbelül egy kilométerre a tervezett csarnoktól épülnek ezek a személyes tulajdonba eladó apartmanok. Az apartmanok privát szaunával, pezsgőfürdővel és kiváló szolgáltatásokkal rendelkeznek. A tökéletes elhelyezkedésnek köszönhetően a régió legnépszerűbb helyei könnyen megközelíthetők – Park Snow Donovaly, a Donovalkovo gyermekek városa, Habakuk mesefalu, sörfőzde, üzletek, éttermek, és a jövőben talán egy egyedülálló multifunkciónális terem. Az apartmanok építése 2020 novemberére van tervezve. Most még lehetősége van az apartmanok elrendezésének befolyásolására. További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Az AIPP tagja vagyunk

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: