Exkluzív faházak és apartmanok egy közkedvelt helyen

Referenciaszám: PI18239
Ország: Ausztria
Régió: Arlberg
Város: Wald am Arlberg
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 44.71 m2 - 84.16 m2
 
Ár:
278.586 € - 567.630 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Eladva

Egy teljesen új lakópark projektet mutatunk be Önöknek. A projekt Wald am Arlberg varázslatos falujában fekszik, és a Klösterle völgyre nyújt kilátást. A helyszín egész évben könnyen megközelíthető. A legközelebbi repülőterek – Innsburck és Friedrichshafen, körülbelül egy órára fekszenek a komplexumtól. További repülőterek Zürich és München. Lengen am Arlberg vonatállomása 5 percre van.

Az egész régió főleg a gyönyörű természetéről, téli sportolási lehetőségeiről, és az alpesi síelés tradíciójáról híres. Sonnenkopf síközpontja mindössze két percre fekszik a komplexumtól, ahol 40 kilométer karbantartott sípálya, sífutópálya (kezdő és profi) várja Önöket. Stuben és Ski Arlberg síközpontjai, skibusszal mindössze tíz percre vannak. A régió több mint 340 km sípályát, és néhány síközpontot foglal magába, pl. St. Anton, Lech am Arlberg. A nyári szezon számos sportolási lehetőséget kínál. Több mint 800 km jelzett turistaösvény, 300 km kerékpárút áll rendelkezésre. Továbbá kipróbálhatják a hegymászást, halászást és a lovaglást is. A környéken két 18 lyukú golfpálya is megtalálható (Bludenz – Braz és Brand).

A lakópark két 18 apartmannal rendelkező lakóépületből, 17 apartmannal rendelkező faházakból és 21 faházból (1  - 3 hálószoba) áll össze, amelyek az ügyfél kérése szerint alakíthatók át. A komplexum egy déli fekvésű, 10 000 nm –es enyhén lejtős domboldalon épül majd. A faházakhoz karbantartott privát kert is tartozik.

Az összes ingatlan modern, környezetbarát és a legigényesebb elvárásoknak is megfelel. Gyönyörű kilátás, tágas erkélyek és teraszok. Továbbá különböző bútorcsomagok (kedvező árakon) állnak rendelkezésre.  

Ezek az ingatlanok szabadidős lakhatás státuszával rendelkeznek, ez azt jelenti, hogy a tulajdonos nem köteles bérbeadni, amikor azt nem veszi igénybe. De, amennyiben mégis bérbe szeretné adni a saját ingatlanját, ez esetben egy professzionális cég áll rendelkezésre, aki majd gondoskodik a további bérbeadásról.

A rezidenseknek számos érdekes szolgáltatás áll rendelkezésre. Igénybe vehetik az éttermeket, bárokat, wellness központot, luxus privát fürdőt, medencét, szaunát, sítárolót és a mélygarázsokat is. Felár ellenében az összes ingatlanhoz egy parkolóhely tartozik. A közös helyiségekben WiFi, az apartmanokban SAT TV és internet van.

A projekt építése már befejeződött. A következő szezont az Ön új apartmanjában töltheti!

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: