Filmsztárok és több mint 5% -os elérhető hozamok évente!

Referenciaszám: DP18756
Ország: Dubaj/EAE
Város: Dubaj
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 98.00 m2 - 176.00 m2
 
Ár:
2.459.100 AED - 4.126.500 AED (EUR, HUF, USD, CHF, AED) Tájékoztató jellegű átszámítás AED

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Hollywoodi stílusú lakhatás, filmsztárok és több mint 5% -os hozamok évente! Olyan ajánlatot készítünk Önöknek, amelyet nem utasítanak vissza.

Dubaj egyik legjövedelmezőbb területén – Burj Dubai – épül ez az egyedülálló projekt, együttműködve a hollywoodi filmstúdióval és az egyik leányvállalatával - Paramount Hotels & Resorts. Négy magas épület – mindegyik épület magassága 250 méter – a lakosainak luxus lakhatást biztosítanak – szálloda jellegű apartmanok – teljes körű szállodai szolgáltatás. Az apartmanok óriás vászonnal, vetitőteremmel és a Hollywood aranykorára idéző dizájnal rendelkeznek, mindez lehetővé teszi, hogy megérintse a filmsztárokat.

A legfényűzőbb éttermek, butikok, wellness központok, néhány medence, fitness, szivar szalon, gyermek-központ, tárgyalók mindig an Ön rendelkezésére állnak. A szállodai concierge szolgálat is rendelkezésre áll. Az üzleti szolgáltatás pedig megkönnyíti a munkatevékenységét. Szállodai típusú apartmanok vagy standard apartmanok (konyhával) közül választhat – természetesen a teljes szolgáltatással együtt. A szálloda szobáiból a világ legmagasabb épületére nyílik kilátás – Burj Khalifa.

A bérbeadásból származó hozamok szempontjából, a szállodai típusú apartmanokat ajánljuk, amelyeket a Paramount Hotels & Resorts üzemeltet. Az apartmanok magas kihasználtságot és magas bérbeadásból származó hozamokat biztosítanak. Az ingatlan tulajdonosa az év folyamán két hétig veheti igénybe ingyen az apartmant, természetesen a teljes szállodai szolgáltatásokkal együtt. Az év többi részében az apartman turistáknak van bérbeadva. A tulajdonos több ideig is használhatja az ingatlanját, ezzel azonban csökkentve a bérbeadásból származó jövedelmet. Nem szabad elfelejteni, hogy Dubai egy nagyon kellemes adózási környezetet biztosít – a bérbeadásból származó jövedelmet ugyanis nem szükséges adózni. Az ingatlan magántulajdonba kerül, így az új tulajdonos részt vesz a Dubaji ingatlanárak várható növekedésében.

Érdekli ez a dubaji egyedülálló befektetési projekt? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen nyújtunk Önnek még több információt a projektről. Szívesen segítünk a dubaji ingatlan szemlék bebiztosításában is. A Rellox társaság közvetlenül a dubaji ingatlan-fejlesztőt képviseli, a vevő így nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: