Franciaországi ingatlanok

Érdeklődik franciaországi ingatlanvásárlás iránt? A Rellox társaság híres térségekben – akár az Azúr parton, a Szavojai Alpokban vagy pl. Párizsban –található házak, villák és apartmanok széles választékát kínálja. Szívesen segítünk Önnek a megfelelő ingatlan kiválasztásában, és azt követően komplex szolgáltatást nyújtunk annak megvásárlásánál. A Franciaországi ingatlankínálatot itt találja.

Ingatlanvásárlási eljárás Franciaországban

Röviden írjuk le, hogy folyik egy ingatlanvásárlás Franciaországban! Az első dokumentum, amit alá fog írni, a lefoglalási szerződés. Ezt az ingatlaniroda vagy egy francia közjegyző készíti el. Számoljon azzal, hogy minden hivatalos dokumentum francia nyelvű lesz. Amennyiben a Rellox társaság szolgáltatásait veszi igénybe, biztosítjuk Önnek a szerződés-dokumentumok fordítását. A vevő, a lefoglalási szerződés aláírása után előleget tesz le a közjegyzőnél, egy speciális számlára. Ez általában az ingatlan árának 5 - 10 %-a. Az adásvételi szerződést és az összes további dokumentumot a közjegyző biztosítja, aki egyben felel azért, hogy az egész vásárlási folyamat a hatályos törvényekkel teljes összhangban menjen végbe.

Magára, az adásvételi szerződés aláírására a közjegyző irodájában kerül sor. Amennyiben ezen nem kíván személyesen részt venni, az adásvételi szerződés aláírására meghatalmazhat egy harmadik személyt. Ez után, a szerződésben rögzített határidőre be kell fizetnie a vételár fennmaradó részét is a közjegyző számlájára, a további járulékokkal és átírási illetékekkel együtt. Számoljon azzal, hogy ezen egyszeri költségek a vételár cca. 7 – 8 %-át teszik ki.

A franciaországi ingatlantulajdonosok természetesen rendszeresen fizetik az ingatlan használatával kapcsolatos díjakat. A rendszeres, éves díjak közül első sorban a telekadóról (taxe fonciére) és a felhasználói adóról (taxe d´habitation) van szó. Ezek, egy standard apartmannál évi néhány száz Eurót tesznek ki.

Franciaország ingatlanvásárlás tekintetében legvonzóbb térségei

Franciaország egy egész sor vonzó térséggel csalogatja az ingatlanvásárlás után érdeklődőket. Amennyiben a tengerparti villákat, házakat vagy apartmanokat kedveli, az Ön számára a Francia Riviéra - annak Azúr tengerpartjával és olyan híres központjaival, mint Nice, Cannes, St. Tropez vagy Monaco – a megfelelő választás. A síelés szerelmesei főleg a Szavojai Alpokban fognak válogatni. Nem felejtendő ki azonban Párizs sem, amely megismételhetetlen varázsával évente turisták millióit vonzza. Természetesen más helyek után is mutatkozik érdeklődés. Ezek közül Burgundiát, a Loiry völgyét, gyönyörű kastélyaival, Bretagne-t vagy Normandiát említhetjük meg.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Az AIPP tagja vagyunk

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: