Gyönyörű apartmanház és kávézó

Referenciaszám: SO18873
Ország: Ausztria
Régió: Egyéb területek
Város: Graz
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 240.00 m2
 
Ár:
196.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Gyönyörű ház maria Lankowitz falujában, az azonos nevű templom mellett. Graz városa mindössze 30 km. Kiadó apartmanok, a földszinti kávézóból származó jövedelem. Minden kiváló állapotban, berendezés az árban.

Ez az apartmanház Maria Lankowitz fekszik (2400 fő), mindössze harminc kilométerre Graz városától. Szép alpesi környezet, csendes kisváros. Az ingatlan közvetlen közelében fürdőtó, golfklub, termálfürdő, teniszpályák, lovas centrum található. Télen öt különböző síterep közelíthető meg – autóval kevesebb mint fél óra. Redbull ring kb. negyven perc autóútra van. 

Ez a 4 szintes épület az 1950 –es években épült, egy nevezetes templom szomszédságában. Az ingatlan kiváló állapotban van. Pince, táv-központi fűtés. Az alsó szinten egy külön bejárattal rendelkező bolthelyiség, konyhai rész és fürdő van.  A lakórészbe az oldalsó bejáraton keresztül lehet bejutni. Az ingatlan összesen három 55 nm –es apartmanból áll össze.  Minden lakás saját konyhával, fürdőszobával és két szobával rendelkezik. Az alsó szinten lévő lakáshoz egy zárt erkély kapcsolódik. A lakások szép és jó állapotúak. Az ingatlan teljes alapterülete 240 nm.  Az épületben lévő három lakás vendégkiadásra van berendezve. A legfelső szinten lévő lakás hosszútávú lakóknak van bérbeadva – 320 EUR/ hónap + rezsi költségek. A középső emeleten lévő lakásban jelenleg a tulajdonos tartózkodik, azonban szezonálisan ez is bérbe van adva.  Az alsó lakás tavalyi kiadásából származó nettó éves jövedelem 6.800 EUR volt. A földszinten egy újonnan megnyílt kávézó és ajándékbolt van (8 ülőhely, 5 – 6 állóhely). Vadonatúj berendezés és felszerelés. A kávézónak egy alkalmazottja van. A kávézó bevétele még nem kimutatható, kb. 500-1000 EUR nettó jövedelem feltételezhető. Az ingatlan a lakások bérbeadásához és a kávézó működtetéséhez szükséges engedéllyel rendelkezik. Az ingatlan az összes berendezéssel, árúkészlettel együtt kerül értékesítésre.  

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: