Gyönyörű új építésű villa közvetlen a tengerparton

Referenciaszám: SB20003
Ország: Horvátország
Régió: Rogoznica
Város: Rogoznica üdülőhely
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Családi ház / Villa
Méret: 276.00 m2
 
Ár:
1.750.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Közvetlen tengerparti elhelyezkedés

A csodálatos villa építése jelenleg folyamatban van, a befejezése a 2020-as év végére van tervezve. A villa a tengertől való első sorban fekszik, egy kis faluban, Rogoznica közelében, idillikus környezetben a tipikus dalmát tengerpartokkal. A villa alkalmas az egész éves lakhatásra.

A népszerű turisztikai célpontoknak, mint például Split, Trogir vagy Sibenik, valamint az Adriai-tenger ezen részén fekvő egyik legrangosabb kikötőjének közelségének köszönhetően ez a villa mint befektetési lehetőség is ideális.

A villa négy szintre van osztva. Alagsor (38 nm) – tárolóhelyek, valamint a medence tartozékai és technikai berendezés. Földszint (133 nm) – bejárati hall, tágas hálószoba, étkező, konyha, hálószoba, fürdőszoba és WC. A nappaliból a fedett teraszra juthat ki. A háznál egy gyönyörű medence és kert van, ahonnan a tengerhez juthat el. Első emelet (105 nm) – bejárati hal, két saját fürdőszobával rendelkező hálószoba, további hálószoba, fürdőszoba, gardrób és loggia. A villa a teljes berendezéssel együtt kerül értékesítésre.

A legfelső emeleten egy tetőterasz és kert van, amelyről majd csodálatos kilátás nyílik a környékre. Parkolóhelyek. A telek területe 680 nm.

Elnyerte tetszését az ajánlat? Örömmel megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan megtekintését Horvátországban.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: