Gyönyörű villák Mallorca déli részén

Referenciaszám: TW19826
Ország: Mallorca
Város: Sa Rápita
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Új projektek
Méret: 139.91 m2
 
Ár:
463.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat

A projektben fekvő villák Mallorca déli részén fekszenek – minimalista stílus. Kényelmes, világos és tágas villák. A projekt Sa Rápita halászfalujában fekszik - a hosszú homokos strandok közelében, mint például Es Trenc, Ses Covetes és Sa Rápita. A terület a kristálytiszta tengeréről, a természeti szépségeiről híres, amelyeket megcsodálhatják a közeli Cabrera természetvédelmi parkban is.

Tipikus mediterrán környezet. A közelben számos étterem, hagyományos üzlet és csendes öböl található. A helyi vitorlás klubnak köszönhetően a vitorlázás mellett kipróbálhatják a szörfözést vagy a kiteszörfözést is. A közelben a híres Vall D’Or, Maioris vagy a Son Antem golfpályák is megtalálhatók. A falu ideális kiindulópont a kerékpáros kirándulásokhoz. Palma repülőtere 38 kilométer.

A villák 3 hálószobával, 3 fürdőszobával, konyhával, mosókonyhával, nappali/étkezővel, terasszal és kerttel rendelkeznek. Kandalló beépítése is lehetséges. A villánál egy privát parkoló is megtalálható, illetve tárhelyek. Az építési szakasztól függően eldönthetik, hogy szeretnének-e pl. saját medencét, padlófűtést, légkondicionálót, garázst, kandallót stb. A villák kiváló hő- és hangszigeteléssel is rendelkeznek majd, amelyek megfelelnek az európai standardoknak.

A harmadik szakasz villái kerülnek értékesítésre. Az első két szakasz már el van adva.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

 

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: