Kiváló és modern apartmanok a golfnál, Santa Ponsa

Referenciaszám: TW19000
Ország: Mallorca
Város: Santa Ponsa
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 110.90 m2
 
Ár:
405.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Eladva

Új, modern apartmanok egy lakóparkban a strand és a Santa Ponsa öböl közelében. Kiváló minőségű golfpályák, egyéb sportolási lehetőségek sétatávolságra. Kiváló minőségű lakhatás. Mediterrán elemek.

40 új apartmant kínálunk értékesítésre, mindössze pár méterre a tiszta strandoktól és a kék tengertől – Santa Ponsa. A környéken modern golfpályák vannak (Santa Ponsa Golf I, Santa Ponsa Golf II, Golf Clubs and the County Club). Santa Ponsa belvárosa csak 5 percre fekszik a lakóparktól, ahol számos étterem, bár, üzlet és szolgáltatás található meg. Továbbá az Andratx népszerű kikötő is a közelben van. A lakások gyönyörű teraszokkal rendelkeznek, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre. A tulajdonosoknak a közös kert és medence is rendelkezésre áll. Privát parkolóhelyek. A földszinten tárhelyek vannak. 3 szobás apartmanokat kínálunk értékesítésre. Az összes apartmannak saját parkolóhelye van. Légkondicionáló, padlófűtés, biztonsági ajtó. A szobák világosak és tágasak. A teljes berendezés és felszerelés – bútorok, csempék, ajtók, kerámia stb. kiváló minőségű.

Nyaralás, napozás, fürdés - ez minden kiránduló álma. Amennyiben szereti a szigetet és Santa Ponsa üdülőhelyét, ez számára a megfelelő hely. Santa Ponsa nyüzsgő éjszakai élettel rendelkezik. A közelben golfpályák, bevásárlási lehetőségek, búvár iskola, piac Aqualand stb van. A romantikus öblök alkalmasak a pihenésre. Santa Ponsa üdülőhelyét igazán élvezi majd. 

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: