Lakossági apartmanok Cavalese városában, Val di Fiemme

Referenciaszám: EV17101
Ország: Olaszország
Régió: Dolomitok
Város: Cavalese
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 80.00 m2 - 130.00 m2
 
Ár:
350.000 € - 560.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Első osztályú apartmanokat mutatunk be Önöknek Cavalese városában. A komplexum 4 épületből áll össze, és összesen 32 apartman áll rendelkezésre. Az apartmanok lakóterülete  80 nm –től  130 m –ig terjed. A négy épület egyike már felépült és várja a tulajdonosait. A második épület építése már hamarosan befejeződik, a másik kettő építése pedig csak most kezdődik el.

Az apartmanok saját használatra vannak tervezve. A tulajdonos távollétében természetesen az apartmanokat bérbe lehet adni. A környéken néhány ügynökség áll rendelkezésre, amelyek a bérbeadással szívesen segítenek .

Az apartmanok palófűtéssel, légkondicionálóval vannak felszerelve. A földszinti lakások kerttel, az emeleten elhelyezkedő lakások pedig erkéllyel rendelkeznek. A házakban lift is van. Az apartmanokhoz garázsos parkolóhely vásárlása is lehetséges. Az apartmanok bútorok nélkül kerülnek értékesítésre. A vevő kérése az apartmanokat be lehet rendeztetni bútorokkal. Erről az ingatlan-fejlesztő gondoskodik, elég ha csak közli velünk az elképzeléseit és a költségvetését, a többi már be lesz biztosítva.

Mind a négy ház építésénél nagy hangsúlyt fektettek a káros környezeti hatások minimalizálására. Az épületeken napelemek vannak, amelyek jelentősen csökkentik a fűtési költségeket.

Cavalese városa  1000 m tengerszint feletti magasságban fekszik, és az észak olaszországi Val di Fiemme adminisztratív fővárosa.  A Dolomitok hegysége és a Lagorai, Latemar és Pala hegycsúcsai között fekszik. A völgy festői falucskái a barátságos légkörről és a sportolási lehetőségeiről híresek. A hely különösen a síelők és sífutók számára alkalmas. Cavalese az Alpe Cermis síközpont kiindulópontja, ahol 24 km sípálya található. De a síbérlete a többi síközpontba is használható, így további  100 km sípálya tárul Ön elé.  Nyáron sem fognak unatkozni. Lehetőség van túrázásra, kerékpározásra, lovaglásra, teniszezésre, vagy a medencék, fitness és wellness látogatására.

 

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: