Luxus apartman projekt – Ski Arlberg

Referenciaszám: MR19835
Ország: Ausztria
Régió: Arlberg
Város: Lech
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 126.00 m2 - 213.00 m2
 
Ár:
1.845.000 € - 4.115.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Új luxus apartman projektet mutatunk be Önöknek Lech falujában, amely Ausztria legnagyobb síközpontja és a híres Ski Arlberg része. Az apartmanok közvetlenül a falu központjában fekszenek, ahol az összes szolgáltatás rendelkezésre áll. A kiváló elhelyezkedésének köszönhetően gyönyörű kilátást nyújt Lech falujára és a környező hegyekre.

A projekt

A létesítmény hagyományos építészeti stílusban épül, számos természetes anyag felhasználásával. A projekt 14 új építésű apartmant foglal magába, amelyek 2 – 4 hálószobával rendelkeznek. Az apartmanokban luxus beépített szekrények lesznek, valamint a fürdőszobákban kiváló minőségű felszerelés. Az ingatlanok a teljes berendezéssel együtt kerülnek értékesítésre, hogy azokat rögtön bérbe lehessen adni. Az összes apartmanhoz erkély is hozzá tartozik.

A létesítményben egy medencével, szaunával, hammammal és pihenő helyiséggel ellátott wellness-központ is megtalálható. Az épület három emeletes, amelyek lifttel vannak összekötve.

Saját használat és további bérbeadás kombinációja

Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, viszont az ingatlan tulajdonosa köteles az ingatlant a továbbiakban kereskedelmi beállítottságú bérletbe kiadni. Az ingatlan tulajdonosok számára a menedzsmenttel és az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatások vannak biztosítva. Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt).

Az építés határideje

A létesítmény már építés alatt áll. Várható befejezés 2019. december.

A terület leírása

Arlberg az alpesi síelés bölcsőjének tekinthető. Ski Arlberg Ausztria legnagyobb összekötött síterülete, a világon pedig a TOP 5-ben van. Összesen 305 km sípályával, 87 felvonóval és lifttel rendelkezik. Ezen kívül gondosan fenntartja az exkluzív központ státuszát - az igényes ügyfélkör számára.

Európában csak kevés helyen talál ilyen feltételeket (síelés, téli tevékenységek), mint Ausztria ezen részén. Számunkra, akik szeretjük a téli sportokat, Ski Arlberg egy igazi paradicsom.

Arlberg télen is látogatást érdemel. Számos túra-és kerékpárút áll rendelkezésre. Az Alpok golfozásra is lehetőséget nyújtanak. Legközelebbi golfpálya Golf Club Lech, amely 1.500 m tengerszint feletti magasságban fekszik. A „Golf a legmagasabb szinten” szlogen így egyre reálisabb.

Kapcsolat

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Foto: autor SABPICS / Shutterstock.com, Tampa / Shutterstock.com

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: