Luxus apartmanok az Opatija Riviérán

Referenciaszám: AQ20087
Ország: Horvátország
Régió: Istria
Város: Opatija
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 348.00 m2 - 435.00 m2
 
Ár:
1.600.000 € - 2.450.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot

Modern dizájn, kiváló minőség, rangos elhelyezkedés és fantasztikus kilátás a tengerre. 5 luxus apartmanból álló rezort, mindössze 30 méterre a tengertől és sétatávolságra Opatija központjától. Kiváló apartmanok közül választhat, amelyek saját pezsgőfürdővel rendelkeznek a tágas teraszokon, vagy privát medencékkel. A projekt már felépült!


A rezort előnyei:

 • 5 luxus apartman
 • Gyönyörű kilátás nyílik az öbölre és a környező szigetekre
 • 30 méterre a tengertől
 • 10 perc sétára Opatija központjától
 • Privát medencék
 • Nagy pezsgőfürdők a tágas teraszokon
 • Mélygarázsos parkolóhelyek
 • Lift a házban
 • Kiváló minőségű kivitelezés
 • Már felépült
 • A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot

Opatija Riviéra

Az Opatija Riviéra egy 20 km hosszú tengerpart, amely kavicsos és sziklás strandokkal, valamint gazdag történelemmel rendelkezik. A part mentén egy 12 kilométer hosszú sétány fut, ahol nyomon követheti a híres múlt nyomát. Opatija volt az egyik legnépszerűbb és leglátogatottabb fürdőváros. Megőrizte hangulatát és csodálatos 19. századi épületeit. A mai napig Közép-Európa egyik legnépszerűbb üdülőhelyének tekintik.


Tenger, sport, kikapcsolódás és sok élmény

Az Opatija Riviéra különféle sport- és szabadidős tevékenységeket kínál. Elsősorban a vitorlázásról ismert, amelyben a világ legjobb hajósai rendszeresen hasonlítják össze erejüket. Kerékpárosok, teniszezők, hegymászók, siklóernyősök és természetesen a vízi sportok szerelmesei szintén megtalálják a számukra megfelelőt.


A rezort elhelyezkedése

A rezidencia Opatija városában fekszik, Punta Kolova részén. Csodálatos kilátás a tengerre, amely mindössze 30 méterre fekszik az ingatlantól. Rangos terület, amelyet számos gazdag európai látogat évente. Slatina strandja mindössze 1 kilométerre van a rezorttól, a kikötő 500 méterre és Opatija belvárosa pedig 2 kilométerre.

A rezidencia mindazok számára ideális választás, akik a gondtalan életmódra vágynak a tengerparton, ugyanakkor a városi komfort közelében.


Magántulajdonba eladó apartmanok

5 luxus apartmanból álló rezort Opatija városában, Punta Kolova részén. A Marsala Tita utcában fekszik, mindössze 30 méterre a tengertől és 10 perc sétára Opatija központjától.

Az összes apartman csodálatos kilátást nyújt Rijeka öblére, valamint Krk és Cres szigeteire. Az öt luxus apartman közül 3 medencével, 2 pedig nagy pezsgőfürdővel rendelkezik a tágas teraszokon. Az összes apartmanhoz mélygarázsos parkolóhely tartozik, amelyekből lift segítségével könnyen eljuthat az apartmanjába.

Az épület energiaosztálya: A


A projekt építése

Az építés kezdete 2017-ben kezdődött. A rezort 2020 januárjában épült fel.


Videó


Kapcsolat

Elnyerte tetszését az ingatlan? Örömmel megválaszoljuk kérdéseit, vagy megszervezzük az ingatlan megtekintését Horvátországban. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztő céget képviseli, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: