Luxus apartmanok és villák a golfpálya közelében, Tenerife

Referenciaszám: CB17093
Ország: Kanári-szigetek
Város: Tenerife
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Családi ház / Villa
Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 72.00 m2 - 183.00 m2
 
Ár:
660.000 € - 1.410.150 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Az ajánlott apartmanok egy modern ingatlan-fejlesztési projektben helyezkednek el, közvetlenül a golfpályánál. Ez egy nagyon exkluzív projekt, amely az összes elképzelhető komofortot magába foglalja. A komplexum egy luxus szálloda szomszédságában fekszik, amely szolgáltatásai a tulajdonosoknak kedvező feltételekkel rendelkezésre állnak. Jelenleg 10 étterem (2 Michelin csillagos), 18 szakaszos Dave Thomas által tervezett golfpálya és 7 teniszpálya áll rendelkezésre. A közvetlen közelben gyönyörű fehér homokos strand helyezkedik el, amelyhez a könnyebb hozzáférés érdekében lift vezet.

Az apartmanok lakóterülete 72 nm –től 183 nm –ig terjed. Az apartmanokhoz nagy tengerre néző terasz is hozzá tartozik, a földszinti apartmanokhoz pedig trópusi kertek. 

A projekthez egy közösségi klub, fitness, étterem, 2 medence (1 x felnőtt, 1 x gyermek) és szolárium is tartozik. A projekt építése több szakaszban épül – az első és a második szakasz már el van adva. A harmadik szakasz befejezése 2017 év végére várható. Az apartmanok vételára a berendezést, légkondicionálót/fűtést, elektormos redőnyöket, garázst és tárhelyet is magába foglalja. Ötcsillagos lakópark.

A tulajdonosok távollétében az apartmanok bérbeadhatók. A bérbeadásról a lakópark menedzsmentje gondoskodik.

A lakóparkban luxus villák is eladók, amelyek szintén a golfpályák közelében fekszenek. Az összes telekről gyönyörű kilátás nyílik az Atlanti-óceánra és a La Gomera szigetre. A parcellák mérete 750 nm –től 2686 nm –ig terjed. A vevő saját maga építheti fel az ingaltant. Továbbá kulcsrakész kivitelezés is biztosítva van, ez esetben a villa építéséről profi építészek, tervezők és dizájnerek csapata gondoskodik. 

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: