Luxus rezort a Balti tengernél, akár 7%-os jövedelem

Referenciaszám: GH19973
Ország: Lengyelország
Város: Mezizdroje
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 33.18 m2 - 113.04 m2
 
Ár:
123.978 € - 822.058 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Mint az egyetlen ingatlanügynökség Magyarországon, ezt a kivételes luxus-befektetési projektet szeretnénk bemutatni a lengyel Balti-tenger partján, akár 7%-os éves jövedelemmel. A rezort közvetlenül a széles homokos strandnál terül el, ráadásul privát hozzáféréssel. Több mint 400 luxus apartman közül választhat.


Népszerű fürdőváros

Ez az egyedülálló üdülőhely a híres Mezizdroje fürdőváros közelében található, a Balti-tenger partján. A város legnagyobb látnivalói közé a 2 km hosszú sétány, a gyönyörű homokos strand és 300 méter hosszú móló tartozik. A város hírnevét a lengyel filmfesztivál is hangsúlyozza, amelynek Mezizdroje területe rendszeres házigazdája. A számtalan kávézó és a friss tenger gyümölcseiből származó hagyományos gasztronómiával rendelkező éttermek kivételes hangulatot hoznak létre. A város a német határ közelében helyezkedik el. A kiváló közúti összeköttetés és a város egyre növekvő népszerűsége garantálja a nagy érdeklődést a turisták körében. A város közvetlen közelében számos szórakoztató, kulináris, természeti, oktatási és sport attrakció áll rendelkezésre.


Exkluzív apartman komplexum

A kínált projekt meghaladja az összes elképzeléseit. A modern építészeti stílus tökéletesen kiegészíti a tágas luxus belső tereket. Tökéletes elhelyezkedése közvetlenül a tengerparton biztosítja az akadálytalan kilátást a nyílt tengerre. A berendezése és felszerelése, valamint a háttere teszi különlegessé ezt az üdülőhelyet. Az apartman birtoklása ezen az üdülőhelyen az Ön életmódját egy teljesen új szintre viszi majd.   

Az üdülőhelyhez éttermek, kávézók, bár, kültéri és beltéri fűtött medence, jacuzzi, szökőkutak, teljesen felszerelt wellness és fitnesz, sportpálya, játszótér és relaxációs terület tartozik. Mélygarázsok is rendelkezésre állnak. A privát hozzáféréssel rendelkező strandon kényelmes nyugágyakon pihenhet, vagy sportolhat az vízisportok zónájában.

Az egész komplexum 5 épületből áll majd össze, amelyek összesen több mint 400 luxus apartmant kínálnak 10 emeleten.


Attraktív befektetés

Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre és érdekes befektetési lehetőséget kínálnak, akár 7%-os évi jövedelemmel. Az ingatlantulajdonosok számára az ingatlanok kezelésével és további bérbeadásával kapcsolatos teljes körű szolgáltatások állnak rendelkezésre.


Összesen 3 típusú apartman áll rendelkezésre:

az 5. emeletig: teljesen berendezett szállodai szobák, beállított üzemeltetéssel és akár 7%-os éves jövedelemmel.

6. - 8. emelet: saját használatra épülő apartmanok, berendezés nélkül. Amennyiben a vevő megállapodik az üzemeltetővel, ez esetben bevehetők a további bérbeadás rendszerébe.

9. emelettől: rangos penthouse apartmanok saját célú használatra.

A saját használlattal, valamint a további bérbeadással kapcsolatban kérjük, vegy fel velünk a kapcsolatot.


A projekt építése

Az első 3 épület építése már folyamatban van, a befejezése 2021 márciusára van tervezve. A két további épület építése ősszel kezdődik, az építésük 2 évig tart.


Kapcsolat

Elnyerte tetszését az ingatlan? Örömmel megválaszoljuk kérdéseit, vagy megszervezzük az ingatlan megtekintését Lengyelországban. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztő céget képviseli, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: