Magas színvonalú luxus villák

Referenciaszám: EG19787
Ország: Mauritius
Város: Grand Baie
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Családi ház / Villa
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 204.00 m2 - 1122.00 m2
 
Ár:
567.910 € - 1.360.520 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Ez az üdülőhely a mauritiusi fejlesztő eddigi legnagyobb és legrangosabb projektje, aki a sziget északnyugati részén épít üdülőhelyeket, a népszerű és közkedvelt Grand Baie –ben.

A projekt első szakasza 63 luxus házat kínál. A projekt példátlan sikerrel járt, a tulajdonosai számára kiváló befektetést és magas életszínvonalat biztosított. A nagy sikernek köszönhetően, a fejlesztő piacra hozta a projekt második szakaszát, amely több mint 7 hektáron épül. A második szakaszban összesen 93 villa (2 – 5 hálószoba) van, amelyek területe 204 – 1122 nm.

Ez a luxus villákat magába foglaló projekt, a legmodernebb építési technológiákat a legmodernebb anyagokkal ötvözi, ugyanakkor fenntartja a tipikus mauritiusi dizájnt. Megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak és maximálisan beilleszkedik a környező tájba. Különböző típusú villák közül lehetséges választani, amelyek biztosan megfelelnek majd az Ön elvárásainak. Tágas szobák, medencékkel ellátott kertek. Az üdülőhely gazdag hátteret biztosít tulajdonosai és vendégei számára.

Strandklub

Az üdülőhely körülbelül 10 percre fekszik a sziget egyik legrégibb strandjától – neve Trou-aux-Biches, ahol egy privát strandklub is megtalálható. Ússzanak az óceánban, kóstolják meg a helyi specialitásokat, élvezzék a helyi pihentető masszázsokat, kilátással a lagúnára. A Beach Club továbbá számos vízi sportot kínál. A tulajdonosok számára exkluzív hozzáférés van biztosítva ehhez a klubhoz. Ingyenes transzferszolgáltatás naponta 4x. A klub születésnapi rendezvényekre, esküvőkre és egyéb rendezvényekre is alkalmas.

Wellness és fitness

Az üdülőhely része egy első osztályú gyógyfürdő, ahol számos kezelés vár Önre. A tulajdonosok számára egy csúcstechnikával felszerelt fitness központ is rendelkezésére áll.

Kertek

Az üdülőhely gyönyörű kertekkel van ellátva, beleértve a csodálatos parkot is, amelyet egy folyó szel át. Ez a folyó a projekt első és a második szakaszát köti össze.

Kikötőhely

Mindazok számára, akik az azúrkék tengert és annak lagúnáit a hajóról szeretnék élvezni, egy kisebb kikötő áll rendelkezésre, amely a Grand Baie szívében helyezkedik el – az üdülőhely fő bejáratánál. A kikötő befogadóképessége kb. 80 hajó, és számos szolgáltatást nyújt (karbantartás stb.).

Gyermekklub

A gyermekklub az üdülőhely második szakaszában épül. A képzett és professzionális alkalmazottaknak köszönhetően a gyermekeknek felejthetetlen élményekben lesz részük.

Bowling pálya

A tulajdonosok kipróbálhatják a helyi bowlingpályát is. Élvezhetik a barátokkal való kikapcsolódást.

Lounge klub

Lenyűgöző klubszalon, első osztályú szolgáltatásokkal. Az üdülőhely recepcióval és portaszolgálattal is rendelkezik.

További bérbeadás

A fejlesztő leányvállalata biztosítja a villák további bérbeadását. A bérbeadásból származó éves hozamok elérhetik akár az 3,2 %-ot is, a működési költségek levonása után és adózás előtt. A rövid távú bérbeadás esetén biztosítva van az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatás. Online foglalási rendszer, repülőtéri transzferek, check-in, check-out. A marketing kiválasztott helyi és nemzetközi utazási irodákon keresztül történik. Havi díjak kezelése – víz, villany, telefon, internet. A külföldiek nem fizetnek lakó- vagy vagyonadót, csak jövedelemadót (15 %).

A villákat a PDS (Property Development Scheme) szabályai szerint értékesítik, így külföldiek által is megvásárolhatók. 

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: