Modern üdülő-apartmanok a Hauser Kaibling sípályáinak közelében

Referenciaszám: AV20060
Ország: Ausztria
Régió: Schladming/Ramsau am Dachstein
Város: Öblarn
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 25.04 m2 - 112.98 m2
 
Ár:
129.900 € - 419.900 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizetingatlanközvetítői jutalékot

Új üdülő-apartmanok Öblarn falujának központjában, amely a Liezen régió kulturális fővárosaként ismert. A Schladming Dachstein síparadicsom mindössze 19 kilométerre található. Az üdülőhely két összekötött épületből áll, ahol többek között étterem, wellness, szaunák, kisebb recepció, mélygarázsos parkolóhelyek és 29 apartman áll rendelkezésre, amelyek magántulajdonba eladók. Az apartmanoknál a kezeléssel és további bérbeadással kapcsolatos összes szolgáltatás biztosítva van. 20 év elteltével az apartmanok másodlagos lakóhelyként használhatók, tehát további bérbeadás feltétele nélkül. Melyiket választja?


Az üdülőhely előnyei:

 • Biztonságos befektetés kellemes üdülési bónusszal
 • 20 év elteltével másodlagos lakóhely használatának lehetősége – további bérbeadás feltétele nélkül
 • Schladming Dachstein régió, Ski Amadé
 • Öblarn – a Liezen régió kulturális fővárosa
 • 19 km-re a Hauser Kaibling sípályáktól (a síhinta része: Hauser Kaibling – Planai – Hochwurzen – Reiteralm)
 • Üzletek és szolgáltatások közvetlen közelsége
 • 29 magántulajdonba eladó apartmanok
 • Az egyes apartmanok összekapcsolásának lehetősége
 • Teljes berendezés
 • Garázsos és kültéri parkolóhelyek
 • Étterem, wellness, szaunák, infravörös kabinok, recepció
 • További bérbeadás és kezelés biztosítva
 • Kiváló hírnévvel rendelkező bérbeadó társaság
 • Kedvező ár
 • A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot

Öblarn

Öblarn a gyönyörű barokk templomával a Schladming Dachstein régióban fekszik, a Gumpeneck (2 226 m tengerszint feletti magasság) és Grimming (2 351 m  tengerszint feletti magasság) hegyi között. A Hauser Kaibling sífelvonóitól mindössze 19 km választja el, Schladming városától pedig 27 km, a Dachstein-gleccsertől pedig kb. 40 km. Öblarn-t joggal nevezik Liezen kerület legaktívabb településének. A Festspiel fesztivál mellett, az Öblarn Krampusspiel-t is itt rendezik meg, amely az UNESCO Világörökség része.

A falu megőrzi eredeti jellegét, beleértve a hagyományos főterét is, amely évszázadok óta nem változott. Az itteni infrastruktúra azonban korszerű. Spar szupermarket, kávézó, pékség, sportüzlet, iskola, bank, posta és vasútállomás.


Magántulajdonba eladó apartmanok

A projekt összesen 29 hangulatos szállodai szobát és apartmant foglal magába. Némelyikük összekapcsolható, ezzel nagyobb teret kaphat Ön és vendégei részére. A tágas apartmanok és a rezort közös helyiségei modern dekorációval és ízléses alpesi stílusú részletekkel rendelkeznek. Mindezt kiváló minőségű szolgáltatások egészítenek ki, amelyek egy teljesen új szintre emelik az itt tartózkodását.

Kiváló minőségű anyagok, a ház homlokzatát fa díszíti. Tipikus alpesi stílusban épül.


Teljes berendezés

Az apartmanok teljesen felszerelve és berendezetten kerülnek átadásra az új tulajdonosaiknak, hogy azokat azonnal bérbe lehessen adni. A tulajdonos természetesen néhány bútorcsomag közül választhat, amelyek belsőépítészek és építészek által voltak gondosan elkészítve.


Nyugalom, pihenés, magánélet

Egy aktív síeléssel vagy kerékpározással eltöltött nap után élvezheti a tökéletes kikapcsolódást a helyi wellness-részlegben, amelyben szauna, infravörös kabin és pihenőszoba van. Recepció is rendelkezésre áll. Rengeteg garázsos és kültéri parkolóhely áll rendelkezésre, valamint sítároló. A napját a rezortban fekvő étteremben fejezheti be.


Vonzó befektetés és második otthon

Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, azonban a területrendezési terv szerint további bérbeadásra vannak szánva - részleges saját használati lehetőséggel. A saját használat lehetséges, viszont a további bérbeadásnak túlsúlyban kell lennie. A tulajdonosok számára az apartmanok kezelésével és további bérbeadásával kapcsolatos szolgáltatások biztosítva vannak. Várható bérbeadásból származó jövedelem az első évben kb. 2,88 % a második évben kb. 3,99 % és a harmadik évben 4,25 %.

Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt). További információkért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Jelenleg az Öblarn önkormányzattól megerősítés van arról, hogy az ingatlan az üzemeltetési szerződés lejárta után (20 év) másodlagos lakóhely státuszával rendelkező ingatlanként használható, azaz TOVÁBBI BÉRBEADÁS FELTÉTELE NÉLKÜL!


A projekt építése

A projekt építése azonnal megkezdődik, amint az egységek 60%-a értékesítésre kerül. Várható befejezés 2022 június, legkésőbb 2022 december vége.

A projektet egy neves ingatlanfejlesztő építi, akinek gazdag múltja van az osztrák piacon és büszke a sikeresen megvalósított projektjeire. A befektető számára ez egyfajta garanciát is jelent.


Kapcsolat

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az építés helyszínének megtekintését Ausztriában. A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: