Négy apartmannal rendelkező ház a strandon

Referenciaszám: PM19857
Ország: Horvátország
Régió: Trogir
Város: Trogir
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Méret: 240.00 m2
 
Ár:
2.500.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Kétszintes, közvetlen tengerparti elhelyezkedésű apartmanházat kínálunk értékesítésre, mindössze 20 méterre a strandtól.

Nyugodt elhelyezkedés Trogir közelében. A ház négy teljesen berendezett apartmanból áll össze, amelyek készen állnak a beköltözésre. A nyári szezonban az apartmanok ki vannak adva.

A földszinten egy 65 nm-es apartman található – nappali, étkező, konyha, három hálószoba, fürdőszoba, WC, két erkély. Az első emeleten egy 120 nm-es, négy hálószobával rendelkező apartman található (4 hálószoba, konyha, kamra, étkező, panorámás nappali). Az egyik hálószobának saját fürdőszobája és déli fekvésű erkélye van. A másik hálószobában emeletes ágyak találhatók. Ezen az emeleten egy további kis apartman van, amelynek mérete 18 nm – egy hálószoba, fürdőszoba, nappali/étkező és konyha.

A felső emeleten a negyedik apartman van, amelynek mérete 40 nm. Két hálószobával, fürdőszobával, konyhával, nappalival és étkezővel rendelkezik. A telek területe 936 nm, amelyen egy csodálatos medence is megtalálható (44 nm). Karbantartott kert, grillezési lehetőség és tengerre néző terasz.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: