Neukirchen - 4* apartmanok a felvonónál

Referenciaszám: LB19828
Ország: Ausztria
Régió: Kitzbühl
Város: Neukirchen am Grossvenediger
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 37.00 m2 - 104.00 m2
 
Ár:
342.000 € - 846.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Új építésű luxus és kényelmes apartman projektet szeretnénk bemutatni, amelyek Neukirchen am Grossvenediger városában fekszenek. A projekt közvetlenül a felvonónál helyezkedik el.

A projekt 45 apartmanból és 8 penthouse lakásból áll össze. Az összes lakáshoz kert, erkély vagy terasz tartozik. Az ingatlanok teljesen berendezve és felszerelve kerülnek átadásra, hogy azokat rögtön használni, vagy bérbe lehessen adni.

Az összes tulajdonos és vendég számára a 4* szálloda szolgáltatásai is rendelkezésre állnak – wellness, medencék, szaunák, tágas hall, fitnesz, étterem, recepció stb.

Minden apartmanhoz egy mélygarázsos parkolóhely tartozik, a penthouse lakásokhoz pedig kettő, amelyeket a vételár már magába foglal. Az összes apartmanhoz tárhely is tartozik.

A létesítmény vendégei ingyen használhatják a 770 nm-es wellness-és fitnesz részleget. Merüljenek el a medencében – kültéri és beltéri. Válasszanak az 5 új szauna közül – gőz, infravörös, soft (kevésbé fűtött), vagy két klasszikus finn szauna. Pihenjenek meg a relaxációs helyiségben – kényelmes ágyakkal és kellemes fényhatásokkal. Amennyiben pedig az aktív pihenés mellett döntöttek, ez esetben a fitneszterem látogatása ajánlott. Továbbá különböző masszázsok is rendelkezésre állnak. Röviden, ezen a helyen mindenki megtalálja a számára megfelelőt!

Ne a főzéssel töltsék el az üdülésüket! A létesítményhez egy étterem is hozzá tartozik, ahol megkóstolhatják a hagyományos osztrák és regionális specialitásokat. Viszont, ha Önök szeretnek főzni, természetesen megtehetik. Az összes apartmannak saját modern konyhája van. Természetesen a mosogatógép sem hiányozhat.

Igény esetén reggeli szerviz is rendelkezésre áll, vagy reggelizhetnek az üdülőhely éttermében is.

Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, viszont az ingatlan tulajdonosa köteles az ingatlant a továbbiakban kereskedelmi beállítottságú bérletbe kiadni. Attraktív bérbeadásból származó hozamok.

Saját használat - néhány hét /év. Az ingatlan tulajdonosok számára a menedzsmenttel és az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatások vannak biztosítva. Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt).

A projekt befejezése 2020 decemberére várható.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: