Nyári pavilonnal rendelkező villa, mindössze 200 méterre a strandtól

Referenciaszám: SO19851
Ország: Horvátország
Régió: Peljesac-sziget
Város: Orebic
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Családi ház / Villa
Méret: 380.00 m2
 
Ár:
2.500.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Orebic csendes részén (Peljesac-félsziget) 2010-ben épült ez a csodálatos dalmát stílusú villa. A 2013 – 2014-es években teljesen fel lett újítva, 2014 – 2015-ben pedig egy nyári pavilonnal bővült. Két különálló épület, amelyek kb. 1 700 nm-es telken fekszenek. Mindkét épületből gyönyörű kilátás nyílik a környező szigetekre - Sv. Ilija, a félsziget legmagasabb hegyének lábánál fekszenek.

A villa beépített területe 180 nm. A villa luxus kinézetét a braci márvány burkolatnak köszönheti. A belső felújítás során felhasznált anyagok szintén kiváló minőségűek. A földszinten egy nyitott tér van – nappali, étkező, konyha, vendégszoba és egy kisebb terem, ahol jelenleg asztalteniszezni lehet. Az emeleten a fő hálószoba fekszik, amelynek saját fürdőszobája és gardróbja van. Az emeleten további két hálószoba, fürdőszoba, WC, dolgozószoba és mosókonyha található. Az egész ingatlan légkondicionált és teljesen berendezve kerül értékesítésre. A villához egy garázs is hozzá tartozik.

A telken fekvő másik épület új építésű, lakóterülete kb. 300 nm. Légkondicionált nappali, nyári konyha, fedett terasz, amelyen egy fűtött medence található (3,6 x 13 nm). A medence karbantartása az automatizált vízkezelésnek köszönhetően nagyon egyszerű. A medence alatt egy légkondicionált edzőterem van. Az épülethez egy kültéri zuhanyzó, WC és technikai helyiség is hozzá tartozik. Az épület tervezője Ing. Arch. Radan Hubicka. A villát és a pavilont automata rendszerrel öntözött füves terület veszi körül.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: