Remek kilátással rendelkező tágas apartmanok

Referenciaszám: TW19820
Ország: Spanyolország
Régió: Costa del Sol
Város: Benahavis
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 133.73 m2 - 149.83 m2
 
Ár:
385.000 € - 685.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat

Ez a lakópark Benahavis faluja felett fekszik (Costa del Sol). A fenntartható, ökológiai és bioklimatikus építészet követelményeinek megfelelően épült. Az energiafogyasztás minimális – ez főleg a napelemek használatának köszönhető. A különböző magasságokban fekvő épületek fantasztikus, panorámás kilátást nyújtanak a környékre.

Számos zöld terület, amelyek tiszteletben tartják a fajok sokszínűségét ezen a területen. Egy közös medence is a projekt része.

A lakópark 92 tágas és világos apartmannal rendelkezik. Három hálószoba és nagy teraszok. A 4 emeletes épületek legfelső emeletén modern lakások találhatók, amelyek tetőtéri teraszáról élvezhetik a gyönyörű kilátásokat akár az egész nap folyamán. Az összes egység déli tájolású. Modern elrendezés, konyha, nappali, terasz összekapcsolva.

Az apartmanok a kiváló minőségű berendezéssel együtt kerülnek értékesítésre. Krémszínű márvány, nagyformátumú csempék a fürdőszobákban, nagy üvegajtók a teraszon, kiváló minőségű konyhai készülékek, szaniter kerámia, LED világítás, légkondicionáló, padlófűtés a fürdőszobákban. A vételár a mélygarázsos parkolóhely és a tárhely árát is magába foglalja.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: