Saját kerttel és teraszokkal rendelkező modern apartmanok

Referenciaszám: TW19825
Ország: Mallorca
Város: Cala d´Or
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 60.42 m2 - 64.19 m2
 
Ár:
220.000 € - 305.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Eladva

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat

Ez a lakópark Cala d´Or üdülőhelyén fekszik, Mallorca délkeleti részén. Az üdülőhely 45 percre fekszik Palma repülőterétől. A helyi éttermekben kiváló mediterrán ételek várnak Önökre. A híres vitorlásklub is itt található meg. A közvetlen közelben számos varázslatos öböl van, mint például Cala Mondragó, Calo d’Es Pou nebo Cala Esmeralda. A legközelebbi strand csak 800 méter. Vall d’Or 18 szakaszos golfpályája is látogatást érdemel.

A projekt mediterrán stílusú, így a fehér szín a domináns. A házakat tágas kertek vesznek körül, továbbá közös medencék, ahol élvezhetik a kellemes mallorcai éghajlatot.

Az összes apartman 2 hálószobával, 2 fürdőszobával rendelkezik. A nappali a konyhával van összekötve, ahonnan a teraszra juthat ki. A földszinti apartmanokhoz nagy kertek és teraszok tartoznak, a tetőtéri apartmanokhoz pedig fantasztikus kilátással rendelkező teraszok. Minden egységhez kültéri parkolóhely tartozik.

Modern, kiváló minőségű berendezéssel rendelkező apartmanok, amelyek minden részletét alaposan átgondolták. Légkondicionáló. A projekt megfelel az európai standardoknak. Kiváló hő- és hangszigetelés.                                                                                                    

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: