SKI AMADÉ – Új építésű apartmanok a világ sí-eltjének bölcsőjében

Referenciaszám: GI19361
Ország: Ausztria
Régió: St. Johann/Wagrain
Város: Alpendorf
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 66.63 m2 - 126.00 m2
 
Ár:


Eladva

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Egyedülálló befektetési lehetőség – kiválóen felszerelt, új építésű apartman üdülőhely Alpendorf falujában, Ski Amadé, Ausztria legnagyobb síterületén. Fektessen be oda, ahol mások az üdülésüket töltik. Tanítsa meg gyermekeit síelni a síelés bölcsőjében. Javítson a saját síelési stílusán közvetlenül Hermann Maier síiskolájában. Ne hagyja ki a lehetőséget, most még kedvező áron vásárolhat ingatlant. Alpendorf a környező síközpontokkal kötik össze, ez várhatóan növeli majd az ingatlanárakat és a bérbeadásból származó jövedelmet.

Ski Amadé – végtelen szórakozás egy síbérlettel

Ski Amadé Ausztria legnagyobb síparadicsoma - Salzburg és Stájerország részén. 5 régiót, 25 síközpontot, 270 modern felvonót és 760 km tökéletesen karbantartott sípályát köt össze, amely egy síbérlettel élvezhető. Rengeteg tevélenységet és szórakozást kínál a síelésen kívül is, továbbá modern sportalkalmazásokat és kalandcsomagokat. Ezen kívül számos sportversenynek ad otthont, ahol a világ legjobb sportolói mérik össze erejüket.

Snow Space Salzburg – a síelés elitjének a bölcsője

Snow Space Salzburg az osztrák Ski Amadé legnagyobb síterületének része. 120 kilométer tökéletesen karbantartott sípálya, 45 modern felvonó, snowpark és kalandpark a gyermekek számára. A terület a világ sí-elitjének a bölcsőjeként is ismert, amely olyan nevekkel van összekötve, mint pl. Marcel Hirscher, Michael Kirchgasser vagy Hermann Maier.

Marcel Hirscher, az elmúlt évek legjobb síelője és Ausztria legjobb sportolója, összesen nyolcszor nyerte meg a Világkupát, továbbá 2 aranyérmet nyert az olimpiai játékokon és 7 világbajnoki címet. Első alkalommal 2007-ben a Junior Világbajnokságon hívta fel magára a figyelmet, otthon Flachau-ban, ahol megnyerte az óriás szlalomot. Összesen itt 3 aranyérmet, 2 ezüstérmet és 1 bronzérmet nyert.

Hermann Maier, az osztrák sílegenda Altenmarkt falujában született. 4 Világkupa cím, 4 olimpiai érem és 3 világbajnoki érem tudható a neve mellett. Flachau-ban síiskolát működtet a testvérével Alex-el, amelyet már az édesapjuk alapított.

Újdonság – a Flachauwinkl/ Kleinarl területtel való csatlakozás

Flachau, Wagrain és St. Johann/ Alpendorf síközpontok összekapcsolása 2017/ 18-ban, ezzel egy új márka a Snow Space Salzburg jött létre, 2020-ban egy új 10 üléses Flying Mozart gondolával bővül. Továbbá a Panorama Link összekötő felvonóval, amely a Griessenkar csúcsról a Frauenalmsattel nyeregbe vezet a Kleinarl felett, amely ezáltal összeköti Snow Space területét a Flachauwinkl/ Kleinarl területtel. 2019/ 2020-ban ez az egyik legnagyobb befektetés az osztrák Alpokban, ezzel egy prémium síterület jön létre, ami a kényelmet és a szállítási teljesítményt illeti.

Új apartman rezort

Használja ki ezt az egyedi befektetési lehetőséget - egy lenyűgöző környezetben, közvetlenül Alpendorf falujában, mindössze 700 méterre a felvonóktól kínáljuk ezeket a magántulajdonba eladó apartmanokat. Az árak eddig kedvezőek, azonban a Flachauwinkl/ Kleinarl területtel való összekapcsolás után a központ még vonzóbbá válik. Ezért várható az ingatlanárak emelkedése, valamint a bérbeadásból származó jövedelem emelkedése.

A rezort elhelyezkedése

A rezidencia mindössze 700 méterre fekszik a felvonótól, amely kényelmesen ski-busszal is megközelíthető. A ski-busz állomása 100 méterre van a háztól. Az apartmanokból csodálatos kilátás nyílik St. Johann in Pongau falujára. Ezt az alpesi falucskát joggal nevezik „a föld üdülő paradicsomának”. Síiskolák, óvodák, síkölcsönzők, fedett és kültéri teniszpályák, éttermek, bárok, aprés-ski közvetlen közelben. Nyáron a látogatókra számos túraútvonal és kerékpárút vár, továbbá játszóterek, bikepark az adrenalin szerelmeseinek.

Kiváló megközelíthetőség

Alpendorf nagyon könnyen megközelíthető. Budapestről kevesebb mint 6 óra alatt. Az út 546 km. Salzburg repülőtere 45 perc.

Berendezés/ felszerelés

A rezort összesen 16 szállodai szobát és 19 apartmant kínál. A négyszintes rezidencia étteremmel, fitneszteremmel, sítárolóval, wellness-részleggel rendelkezik, amelyben gyermekmedence, szauna, gőzfürdő és luxus fedett medence is megtalálható majd. A mélygarázsban 35 parkolóhely áll rendelkezésre (személygépkocsik számára), továbbá 11 kültéri parkolóhely. Az egységek teljesen berendezve és felszerelve kerülnek értékesítésre – a kiválasztott bútorcsomagok szerint.  

Az apartmanok használata

Az apartmanok személyes tulajdonba kerülnek eladásra, de az ingatlan tulajdonosa köteles a szóban forgó ingatlant a továbbiakban kereskedelmi beállítottságú bérletbe kiadni. Az ingatlan, mint olyan saját részéről ugyan használható (6 hét/ év), viszont a további bérlésnek túlsúlyban kell lennie. Az ingatlan tulajdonosok számára a menedzsmenttel és az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatások vannak biztosítva. Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt). További információkért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az építés határideje

A projekt építése 2019. októberben megkezdődött. A befejezése pedig 2 éven belül van tervezve.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlanok megtekintését Ausztriában.

Foto: FamVeld/Shutterstock.com, Billion Photos/Shutterstock, Dean Drobot/Shutterstock.com, photoinnovation/Shutterstock.com, lassedesignen/Shutterstock.com,  IM_photo/Shutterstock.com,  gorillaimages/Shutterstock.com

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: