Talpra állt a spanyol ingatlanpiac, vezetnek a Baleár-szigetek

A spanyol ingatlanpiac növekedése folytatódik. Az INE spanyol statisztikai hivatal legfrissebb adatai szerint, ebben az évben a Baleár-szigeteken 39% -kal nőtt az ingatlanértékesítések száma. Spanyolországban ez a legmagasabb adat.

2016 júniusában az egész ország területén 33 390 tranzakciót hajtottak végre, többet mint 2015 júniusában. A növekedés már öt hónapja kétszámjegyű (!).

Ez a fejlődés különösen hosszabb távon érzékelhető. 2016 első felében az értékesített ingatlanok 17% -os évközi növekedést értek el. Már közel két éve folyamatos növekedésnek vagyunk tanúi. A Baleár-szigeteken a számok egy kicsit magasabbak, azonban Murcia, Valencia, Madrid és Barcelona sem maradnak le (19 – 28% -os növekedés). Costa Blanca és Costa del Sol régiojai lassabb növekedést jeleztek (12 és 8%).

Az értékesített új építésű ingatlanok száma 1% -os évközi csökkenést mutatott, annak ellenére, hogy az új építésű ingatlanok száma növekszik. Az új építésű ingatlanok iránt Costa del Sol régiójában van a legnagyobb érdeklődés. Costa del Sol egy népszerű hely, gyönyörű golpályákkal és kellemes klímával. A befektetők számára vonzó országok világranglistáján Spanyolország rendszeresen a felső pozíciókat uralja.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Az AIPP tagja vagyunk

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: