Társasház-projekt

Referenciaszám: GI8144
Ország: Ausztria
Régió: Gastein
Város: Bad Gastein
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 70.00 m2 - 135.00 m2
 
Ár:
429.000 € - 595.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Új apartman-projekt rendkívüli elhelyezéssel a híres Bad Gastein üdülőközpontban.
Az apartmanok további bérbeadásra készültek, a projekt ingatlanfejlesztő leányvállalata biztosítja a teljes körű szervizt, ideértve az épület és a további bérbeadás kezelését.
A 26 apartmant magába foglaló épület a lesiklópályák és a fő kabinos sífelvonó közelében található. Gyalogos távolságban vannak teniszpályák, üzletek és éttermek. A központ és a golfpálya 5 percnyi távolságban vannak. Az épület közvetlenül a vízesés mellett van, és gyönyörű kilátást nyújt a völgyre és Bad Gasteinre.
Az apartmanokat a minőségi felszereltséggel és bútorokkal együtt értékesítik. Minden apartmanhoz tartozik egy pince és egy garázsbeálló. Tekintettel az apartman további kereskedelmi jellegű hasznosítására a vevő a vételár után nem fizet ÁFA-t. Bad Gastein híres téli üdülőközpont, minőségi lesiklópályákkal és modern sífelvonókkal. Egyúttal egy kedvelt fürdőváros is, és nyáron a közvetlenül Bad Gasteinben lévő golfpályájáért sokan keresik fel.

A vételárhoz csak a törvény által előírt illetékek adódnak hozzá (ingatlan-átruházási adó és az ingatlan-nyilvántartási eljárás illetéke), valamint a közjegyzői díj. Ingatlanközvetítői díjat a vevő nem fizet.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: