Tengerparti luxus villa, Korcula-sziget

Referenciaszám: PI19566
Ország: Horvátország
Régió: Korcula-sziget
Város: Korcula
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Családi ház / Villa
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Ár:


Kötetlen érdeklődés

Eladó villa egy horvát luxus ingatlanfejlesztő cégtől. A villa befejezése 2017 júniusára van tervezve.

Ez az egyedülálló villa közvetlen a tengerparton fekszik. Horvátországban a jövőben csak 100 méterre a tengerparttól lehetséges az új ingatlanok építése. A villa gyönyörű tájjal van körülvéve és egy nyugodt öbölben fekszik. Fantasztikus kilátást biztosít a környékre. Saját kikötő. A legközelebbi jachtkikötő  és az összes fontos szolgáltatás Korcula városában van (3 km).  

Korcula történelmi városa szinte a világ minden tájáról vonzza a látogatókat. Csodálatos strandok, kristálytiszta víz, szűk utcák, kávézók, éttermek, meditterán hangulat. Kiváló megközelíthetőség a Dubrovnik és Split városaiban fekvő repülőtereknek köszönhetően. A korlátozott számú luxus ingatlanoknak köszönhetően a környéken fekvő ingatlanok érdekes befektetési lehetőségnek minősülnek.

A villa kiváló minőségű anyagokból épül, kifinomult design, berendezések és világítás. Modern ház – hagyományos dalmát kő és építészet keveréke. A villa üvegfalain keresztül csodálatos kilátás nyílik a tengerre.

Tengerre néző nappali, medence, étkező, konyha, edzőterem, finn szauna. A felső két emeleten négy hálószoba (saját erkélyek és fürdőszobák) van. Padlófűtés, a konyhákban elegáns berendezés – két sütő, két mikrohullámú sütő, mosogatógép, hűtőszekrény és borhűtő.  

A villa körül professzionális kert lesz. A medencénél zuhanyzófülkék vannak. A villánál két parkolóhely lesz.

Ezen felül a vevő számos berendezés és felszerelés közül válogathat – bútorcsomagok a vevő kívánsága szerint, biztonsági rendszer, intelligens otthon rendszere, kerti kandalló a teraszon. Ötödik hálószoba a szauna és edzőterem helyett. 

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: