Új apartman projekt egy népszerű síterepen, Kaprun

Referenciaszám: HL19774
Ország: Ausztria
Régió: Kaprun/Zell am See
Város: Kaprun
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 54.11 m2
 
Ár:
344.500 € - 345.400 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Eladva

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Ez az új apartman projekt Kaprun világhírű síparadicsomában épül. Az apartmanok saját használat és további bérbeadás kombinációjára vannak tervezve, így kiváló befektetésnek is minősülnek! A tulajdonos az ingatlant néhány hétig veheti igénybe az év folyamán, amikor pedig azt nem használja, egy professzionális ügynökségen keresztül turistáknak van kiadva.

Az épület területe 2448 m2. 20 lakosztállyal, 12 apartmannal, recepcióval, tágas étteremmel, konyhával és wellness központtal rendelkezik, amelyben egy 36 Celsius-fokos fűtött medence is megtalálható. A stílusos dizájn és az alpesi légkör hozzájárulnak a kényelmes lakhatáshoz. Az építész gondolt a tárolási és a technikai helyiségekre is. Mélygarázsos parkolóhelyek is rendelkezésre állnak.

Az Ön berendezett apartmanja elegáns és természetes anyagokból épül, amiknek köszönhetően majd kényelmesen érezze magát. Élvezze az exkluzív életmódot a hegyekben – a nappaliban elhelyezkedő kandalló előtt, vagy a panorámás teraszon. Ha a tulajdonos az ingatlant nem használja, az turistáknak van kiadva, így a tulajdonos bérbeadásból származó hozamra tesz szert. Kaprun faluja az egész év folyamán vonzó úti cél, így az ingatlanok nagyon jól kiadhatók.

Az apartman tulajdonosának az exkluzív komplexum összes szolgáltatása is a rendelkezésére áll – wellness, étterem, bárok stb.

Az építés kezdete 2018 őszére van tervezve, a befejezése pedig 2019 őszére.

Zell am See-Kaprun nem ok nélkül Ausztria egyik legszebb és legvarázslatosabb üdülőhelye – minden évszakban varázslatos. Míg a gleccser és a sípályák a sportot és a kalandot ötvözik, az idillikus Zeller See és a modern Tauern Spa hívogatnak a pihenésre. Mozart városa – Salzburg, csak fél óra autóútra fekszik. Mönschberg és Kapuzinerberg között számos művészeti és kulturális esemény zajlik az év folyamán. Ajánlott a történelmi kávézók és a Getreidegasse látogatása is.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szivesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: