Új befektetési típusú apartmanok a Grossglockner lábánál

Referenciaszám: AP19941
Ország: Ausztria
Régió: Egyéb területek
Város: Matrei in Osttirol
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 73.70 m2 - 84.30 m2
 
Ár:
334.000 € - 349.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Kiváló apartman-projekt egy neves ingatlanfejlesztő cégtől, aki hosszú ideje van jelen az osztrák piacon. A rezort az osztrák Alpok két legmagasabb hegycsúcsánál fekszik – Grossglockner és Grossvenediger, valamint 450 méterre a felvonótól – Matrei in Osttirol területén.

A rezort előnyei:

  • Tökéletes elhelyezkedés a Hohe Tauern Nemzeti Park szívében.
  • Az osztrák Alpok két legmagasabb hegycsúcsánál –Grossglockner (3 798 m), és Grossvenediger (3 674).
  • Hógarancia – decembertől április közepéig
  • 450 méterre a felvonótól és a Grossglockner Resort Kals-Matrei rezorttól.
  • Tapasztalt ingatlanfejlesztő cég.
  • Saját szauna az összes apartmanban (kivéve a stúdiókat).
  • Teljesen berendezett ingatlanok.
  • Akár 4,44%-os várható jövedelem az első évben, a további években több mint 5 %.
  • Árak már 145 000 eurótól.
  • A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Matrei in Osttirol a Kals-Matrei síterület főbejáratának tekinthető. Ausztria legmagasabb hegycsúcsánál – a Grossglockner lábánál fekszik, amely egyben Kelet-Tirol legnagyobb síközpontja. A tengerszint feletti magasságának köszönhetően a központ december elejétől április közepéig garantálja a havat. A közelben 6 további síközpont található, ahol több mint 350 km karbantartott sípálya áll rendelkezésre. A sífutókra pedig több mint 400 kilométer sífutópálya vár. A környék csodálatos kilátásokkal rendelkezik a több mint 60 darab 3 ezer méternél magasabb hegycsúcsokra.

A terület Ausztria legrégibb nemzeti parkja  - a Hohe Tauern Nemzeti Park alá tartozik, amelynek érintetlen természete több mint 1 800 km2-en terül el. Lenyűgöző gleccserek, Európa első vízi kalandútja és Közép-Európa legnagyobb nemzeti parkja számtalan tevékenységet és élményt kínálnak. A terület alkalmas a sportolók és a gyermekes családok számára egyaránt. Számos kerékpárút és túraútvonal áll rendelkezésre. Ha kevesebb erőfeszítéssel szeretné felfedezni kerékpárral a környező hegyeket, a rezidenciában elektromos kerékpárt is bérelhet. A terület a siklóernyőzés és a hegymászás rajongói számára is alkalmas.

Elhelyezkedés

Matrei in Osttirol körülbelül 650 kilométerre fekszik Budapesttől, körülbelül 6 – 7 óra autóút. A rezort a boltok, a városközpont közvetlen közelében fekszik és csupán 2 percre a felvonótól.

Eladó apartmanok (magántulajdonba)

A komplexum összesen 14 apartmanból áll össze, amelyek területe 31,9 – 84,3 nm, 1 – 2 hálószobásak. Az összes apartmanhoz erkély vagy terasz tartozik. A stúdiók kivételével az összes apartmanba saját szauna van beépítve. Az apartmanhoz parkolóhelyet és bútorcsomagot kell megvásárolni.

Az apartmanok teljesen berendezve és felszerelve kerülnek értékesítésre. Az összes apartmanhoz egy tárolóhelyiség is tartozik (3,2 – 3,9 nm). A tulajdonosok számára sítároló is rendelkezésre áll.

A projekt építése

A projekt építése 2020 szeptemberére van tervezve. A rezort várható befejezése - 2021 június.

Attraktív befektetés

Saját ingatlan iránt vágyakozik az Alpokban, de csak pár hétig van ideje használni az év folyamán? Fektessen be a Matrei központjába fekvő apartman-rezortba. Az apartmanok ideálisak a pár hetes üdülésre, az év többi részében pedig beállított bérleti rendszer van alkalmazva. Tökéletes üdülés télen és nyáron egyaránt, valamint bérbeadásból származó jövedelem – gondok nélkül.

Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, viszont a területrendezési terv szerint további bérbeadásra vannak szánva, részleges saját használati lehetőséggel. A saját használat 4 hétig lehetséges az év folyamán, a további bérbeadásnak túlsúlyban kell lennie. Az ingatlan tulajdonosok számára a menedzsmenttel és az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatások vannak biztosítva.

A bérbeadásból származó várható jövedelem az első évben elérheti a 4,44%-ot (becslés). Ez a működési költségek levonása után és adózás előtt értendő. A következő évek várható jövedelme meghaladja az 5%-ot.

Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt). További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Elnyerte tetszését az ajánlott projekt? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztő cégtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Foto: FamVeld/ Shutterstock.com, Vaclav Volrab/ Shutterstock.com, lassedesignen/ Shutterstock.com, View Apart/ Shutterstock.com

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: