Új építésű apartmanok a sípályák közelében, Neukirchen központjában

Referenciaszám: VL19751
Ország: Ausztria
Régió: Egyéb területek
Város: Neukirchen am Großvenediger
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 46.30 m2 - 51.10 m2
 
Ár:
343.500 € - 348.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Eladva

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Új projekt: 53 lakosztály és apartman Neukirchen am Großvenediger falujában.

Neukirchen am Großvenediger (856 m) egy exkluzív üdülőhely a Hohe Tauern Nemzeti Park szívében. Ez a falucska évszázadokon keresztül virágzik, aminek köszönhetően számos hazai és nemzetközi díjat szerzett.

A völgy számos szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínál, továbbá a körnéyken számos sportlétesítmény és kulturális kínálat áll rendelkezésre.

A fennséges Großvenediger-hegy (3 666 m tengerszint feletti magasság) Ausztria negyedik legmagasabb hegye, amely a Venediger csoportba tartozik a Hohe Tauern hegységben – Salzburg és Kelet-Tirol határán.

Relaxáljon és élvezze az Alpok egyedülállóságát, melynek csúcsaira gyönyörű kilátás nyílik az Ön új apartmanjából!

A rezort 53 lakosztályból és apartmanból áll össze, amelyek étteremmel és kávézóval vannak kiegészítve. A komplexumban minden vendég számára egy wellness részleg is rendelkezére áll – fűtött kültéri medence, téli medence 36°C, 2 szauna, infravörös kabin, relaxációs zónák, továbbá 58 mélygarázsos parkolóhely és 10 kültéri parkolóhely.

Ez a modern komplexum dizájnja természetes anyagokból épül, mint pl. kő, fa, bőr stb. Elegáns konyhák, exkluzív bútorok a fürdőszobákban, erkélyek és teraszok, panorámás kilátás a hegyekre. Néhány apartman kandallóval és szaunával is fel van szerelve. Az összes apartman teljesen berendezve és felszerelve lesz átadva, hogy azok azonnal kiadhatók legyenek.

A projekt építése elkezdődött, várható befejezés 2019. július.

Kiváló hír a befektetők számára – Már tervben van a felvonók építése, valamint Kitzbühel síterületéhez való csatlakozása is. Előzetes becslések szerint: 2020 – 2025.

A tulajdonos távollétében a lakás bérbeadásról egy professzionális ügynökség gondoskodik, amellyel a tulajdonos 15 évre köt szerződést. A hozamok és a költségek szétosztására az ún. pool rendszer szolgál. Az összes költség és hozam a tuladonosok között az ingatlan vételárának arányában oszlik szét, beleértve a berendezést és a járulékos költségeket. A bérbeadásból származó hozamok félévente kerülnek kifizetésre a bejelentett bankszámlára.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: