Új építésű apartmanok egy luxus lakóparkban közvetlenül a golfpályán

Referenciaszám: TW19821
Ország: Spanyolország
Régió: Costa del Sol
Város: Mijas
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 108.22 m2 - 154.24 m2
 
Ár:
282.000 € - 445.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat

Mijas völgyében, közvetlenül Spanyolország legnagyobb golf resortjában épül ez 20 tetőtéri lakás és 40 további apartman projekt. A lakóparkban neves golfpálya is megtalálható. Zárt lakópark, közös medence, kertek. Biztosítva van a luxus és a magánélet.

Mijas faluja, Marbella, Fuengirola, La Cala de Mijas vagy Puerto Banús kikötője csak pár perc autóút. Costa del Sol strandjai kb. 10 perc autóútra vannak.

Az első szakaszban 12 tetőtéri lakás (saját teraszok) és 24 apartman kerül értékesítésre. Az ingatlanok várható befejezése 2019. november 1-re van tervezve. A tetőtéri lakások 3 hálószobával, az apartmanok 2 vagy 3 hálószobával rendelkeznek. Kiváló minőségű és világos belső terek. Az összes egységből csodálatos kilátás nyílik a golfpályára vagy a Mijas hegységre. A vételár a privát mélygarázsos parkolóhely és tárhely árát is magába foglalja. A projekt nagy előnye: napelemek, hő- és hangszigetelés, természetes szellőztető rendszer.

Az apartmanok tulajdonosai számára a La Cala szolgáltatásai is rendelkezésre állnak – 18 szakaszos golfpálya, wellness központ, étterem, négycsillagos szálloda, teniszpályák, edzőterem (képzett oktatók), futballpálya, 24 órás biztonsági szolgálat.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: