Új építésű apartmanok Schladming közelében

Referenciaszám: HC19772
Ország: Ausztria
Régió: Schladming/Ramsau am Dachstein
Város: Haus im Ennstal
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 49.00 m2 - 150.00 m2
 
Ár:
264.194 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Utolsó apartman eladó! A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Ez a 31 apartmanból álló projekt Ski Amadé szívében fekszik, Haus im Ennstal városában (Schladming közelében). Ez a modern alpesi rezidencia minden kívánságát teljesíti!

A tulajdonosok és a vendégek egyaránt igénybe vehetik a recepció közelében fekvő kávézót, amely reggeli vagy egy könnyebb ebéd elfogyasztására is alkalmas.

Utolsó apartman eladó!

A rezidencia egy fő és egy melléképületből áll össze, amelyekben összesen 31 apartman fekszik. Az apartmanok alapterülete 49 – 150 nm, 1 – 3 hálószobával rendelkeznek.

Az apartmanok padlófűtéssel vannak ellátva. Az összes apartmanhoz kültéri és mélygarázsos parkolóhely illetve tárhely is tartozik. Az összes apartmanból a teraszra vagy az erkélyre juthat ki, ahonnan szép kilátás nyílik a környékre.

Az osztrák Alpokban fekvő apartman megvásárlása kiváló befektetésnek is minősül, mivel az ingatlan saját használat és további bérbeadás kombinációjára van tervezve. Amikor a tulajdonos az apartmant nem használja, az turistáknak van kiadva. Mindenről egy professzionális ügynökség gondoskodik, a tulajdonos pedig attraktív bérbeadásból származó hozamra tesz szert. A tulajdonos 4 hétig/ év használhatja az ingatlant, az év hátralévő részében az ki van adva.

Az építés kezdete 2018 tavaszára van tervezve, a befejezése pedig 2019 nyarára.

Haus im Ennstal faluja 2014-ben hivatalosan Európa legszebb falujává lett választva. Schladming és a Dachstein Gleccser közelsége elegendő hótakarót biztosít decembertől egészen áprilisig.

Schladming-Dachstein régió nyáron: számos túrázási lehetőség, kerékpárutak, golfozás. 20 perc alatt 4 híres, Bernhard Langer által tervezett golfpálya érhető el.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +420 734 445 094
+421 949 880 075
Email: info@rellox.hu

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: