Új építésű exkluzív apartmanok egy golf lakóparkban

Referenciaszám: TW19823
Ország: Spanyolország
Régió: Costa del Sol
Város: Benahavis
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 131.98 m2 - 137.36 m2
 
Ár:
555.000 € - 730.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat

A projekt mindössze 14 apartmant foglal magába. Tehát 14 tulajdonos számára most egyedülálló lehetőség kínálkozik a Benahavis falujában fekvő Westin La Quinta Golf Resort & Spa rezortban elhelyezkedő ingatlan megvételére. Marbella városa 10 perc autóút. Sierra de las Nieves hegysége, valamint San Pedro városa is csak pár perc autóútra vannak. Puerto Banús kikötője a lüktető éjszakai életével szintén a közelben. 20 kilométeres körzetben mindent megtalálnak, amit Costa del Sol kínál.

A lakópark és a golfpálya is tökéletesen illeszkednek a környező tájba, amely Costa del Sol egyik legexkluzívabb területe. Az épületek és a teraszok délnyugati fekvésűek, és a belső terek tökéletesen kihasználják a természetes napfényt. Ezenkívül, csodálatos kilátást biztosítanak a golfpályára és a Földközi-tenger partjára.

A projekt 3 elegáns háromemeletes épületből áll össze. Tágas földszinti, kertekkel rendelkező apartmanok, kétemeletes, teraszos apartmanok, illetve tetőtéri apartmanok. A tetőtéri apartmanokhoz 100 nm-es terasz is hozzá tartozik. Zárt lakópark, kertekkel és közös medencével.

Minden egység 3 hálószobával és 2 vagy 3 fürdőszobával rendelkezik, továbbá berendezett konyhával (beleértve a készülékeket is), légkondicionálóval és fűtéssel. Az ár a garázsos parkolóhely és a tárhely árát is magába foglalja. Az apartmanok napenergiát használnak és B energiakategóriába sorolhatók. Hang és termikus szigetelés, természetes szellőztető rendszer.

A golfpálya 3 darab 9 szakaszos pályával rendelkezik, amelyeket a tulajdonosok is igénybe vehetnek. A golfpálya a legjobbak közé tartozik ezen a területen. A golfpályához egy 4 csillagos szálloda, néhány étterem, spa és golfakadémia is hozzá tartozik. Az apartmanok átadása 2019 harmadik negyedévére van tervezve.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: