Új építésű, tágas apartmanok egy keresett üdülőhelyen

Referenciaszám: TW19827
Ország: Mallorca
Város: Nova Santa Ponsa
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 108.27 m2 - 122.30 m2
 
Ár:
620.000 € - 795.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat

Ez a lakópark közvetlenül a golfklubnál fekszik, Mallorca délnyugati részén. A közvetlen közelben öt kiváló golfpálya is megtalálható, mint például Golf Santa Ponsa, Golf de Andratx, Golf de Poniente vagy Bendinat Golf. A tengerpart, a strandok, öblök pár perc alatt megközelíthetők. Puerto Adriano is a közelben megtalálható, ahol elegáns bárok, éttermek és luxus üzletek vannak. Puerto Portals és Puerto de Andratx kicsit távolabb helyezkednek el. Palma városa 20 km, a repülőtér pedig 25 perc autóútra van.

Az apartmanok tágas és modern belső terekkel rendelkeznek – 3 hálószoba, 2 fürdőszoba és privát teraszok. A földszinti egységekhez saját kert is hozzá tartozik, a közös területekhez pedig két medence, terasz és kert. Parkolóhelyek és tárhelyek is rendelkezésre állnak.

Az apartmanok délnyugati illetve délkeleti tájolásúak. A nagy teraszokon élvezhetik a napsütést és a mallorcai meleg estéket. Az apartmanok kiváló minőségűek, márkás készülékekkel vannak berendezve, légkondicionáltak, továbbá padlófűtéssel, dupla üvegezésű ablakokkal, biztonsági ajtókkal, TV antennával vannak felszerelve. 

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: