Új ski in/ski out faházak, Altaussee

Referenciaszám: AP19363
Ország: Ausztria
Régió: Hallstatt
Város: Altaussee
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 80.90 m2
 
Ár:
335.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Eladva

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Alpesi stílusú faházak, közvetlenül a sípályánál, a tó és a gyönyörű természet közelében – ezt kínálják az új nyaralók Ausztriában. Összesen 16 új faház áll rendelkezésre, amelyek a Stájerországi Loser régióban fekszenek. A faházak kiválóan felszereltek és berendezettek. Ski in/ski out tervezés. Az egész alpesi üdülőhely úgy van tervezve, hogy a maximális kényelmet nyújtja - télen és nyáron egyaránt. Az üdülőhelyhez egy étterem (hagyományos konyha), kültéri terasszal rendelkező bár és recepció is hozzá tartozik.

A faházak első szakasza már felépült, így az érdeklődők azokat személyesen megtekinthetik. A második szakasz építésének kezdete 2016 szeptemberére van tervezve. Az építési engedély már ki van adva.

Faházak: teljesen felszerelt konyha, terasz, tágas hálószobák és szauna. Internet és TV.

A faházak saját használat és további bérbeadás kombinációjára vannak tervezve. Az ingatlanok kezeléséről és bérbeadásáról egy professzionális ügynökség gondoskodik, így a tulajdonost mentesítve minden gondjától. A szerződést 10 évre kötik meg. A tulajdonos az év folyamán néhány hétig igénybe veheti az ingatlant, az év többi részében az bérbe van adva.

Altaussee egy kis alpesi falucska, az Altaussee-tó partján. Közvetlenül a Stájerországi Loser síterületén helyezkedik el. Gyönyörű zöld erdők és rétek, magasan fekvő hegycsúcsok. A téli hónapokban élvezhetik a varázslatos tájat és a friss hegyi levegőt.

Loser síterülete csak néhány méterre fekszik a faházaktól. Nyáron a környék a kerékpárosok és a turisták igazi paradicsoma.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

 

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: