Új ski in/ski out projekt közvetlenül a sípálya közelében, Saalbach

Referenciaszám: AP19360
Ország: Ausztria
Régió: Saalbach/Hinterglemm
Város: Saalbach
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 46.30 m2 - 53.47 m2
 
Ár:
424.000 € - 456.840 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Eladva

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Ez a lakóingatlan projekt egy gyönyörű Saalbachi lejtőn épül a Kohlmais felvonó közelében. A projektből gyönyörű kilátás nyílik Saalbach városára és a Glemmtal-ra. Az 5 emeletes rezidencia összesen 43 teraszos vagy erkélyes apartmannal rendelkezik. Az ingatlanhoz mélygarázsos vagy kültéri parkolóhelyek is tartoznak. A projekt ski in/ski out, ami azt jelenti, hogy a sílecein a sípályára juthat el.

Az épületben étterem, bár, medence áll rendelkezésre, valamint a szállodai szolgáltatások biztosítják az Ön és a vendégek kellemes üdülését.

Az apartmanok bútorozottan kerülnek átadásra. Az összes apartmanhoz erkély, tárhely és mélygarázsos parkolóhely tartozik. Stúdió, egy vagy két hálószobával rendelkező apartmanok közül lehetséges választani.

A rezidencia egész évben rendelezésre áll – a tulajdonosok és a vendégek számára egyaránt.

Saalbach a salzburgi régióban fekszik, amely tirollal szomszédos. A német határ közelében helyezkedik el. Nyáron az üdülőhely főleg családi üdülőhelyként ismert, mivel számos turistaútvonallal és kerékpárúttal rendelkezik. Télen számos felvonó és sípálya áll rendelkezésre. Ez főleg a Skicirkus síterületnek köszönhető, amelybe a Saalbach, Hinterglemm, Fieberbrunn és Leogang tartozik.

Skicirkus – Ausztria és a világ egyik legnagyobb síterülete: Fieberbrunn, Saalbach-Hinterglemm-Leogang. Az új felvonó nem csak a két síterületet köti össze, hanem a két ausztriai régiót is – Salzburg és Tirol. Az új gondolának köszönhetően 20% -kal több sípályát használhat – összesen 270 km. Több snowpark is rendelkezésre áll. Freeride síelés, téli turistaútvonalak, sífutás, apres ski bárok és még sok minden más.

Nyáron több mint 400 km turistaútvonal, 720 kerékpárút áll rendelkezésre. A közeli golfpályák (30 km) is látogatást érdemelnek. Minigolf, tenisz, lovaglás.

Az apartmanok saját használat és további bérbeadás kombinációjára vannak tervezve. Az ingatlan bérbeadásáról egy professzionális ügynökség gondoskodik, így a tulajdonost mentesítve minden gondjától. 4,5 – 5% bérbeadásból származó hozam. A bérleti szerződést 15 évre kötik meg.

Az apartmanok várható befejezése 2018 –es év végére van tervezve.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: