Új sorházak a goflpálya, hegyek és strandok közelében

Referenciaszám: TW19824
Ország: Spanyolország
Régió: Costa del Sol
Város: Estepona
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Új projektek
Méret: 217.51 m2 - 230.48 m2
 
Ár:
280.000 € - 320.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Estepónában, közvetlenül Costa del Sol szívében eladók ezek a gyönyörű, tágas faházak. Fantasztikus kilátás a golfpályára – Estepona Golf, a tengerre és a hegyekre. A sorházak nagyon jól megközelíthetők. Marbella 20 perc autóút, La Rada, Barronal vagy Bahía Dorada strandjai 10 percre vannak. A legközelebbi strand 3 km. Estepona a kedvező éghajlatának köszönhetően alkalmas az egész éves lakhatásra. Rengeteg lehetőséget kínál a szabadidős tevékenységekre.

A tulajdonosok élvezhetik a 18 szakaszos golfpályát is. Továbbá meglátogathatják a többi golfpályát, a strandokat és a harminc kilométer körzetben.

Ez a lakópark 48 teraszos sorházat foglal magába. Közös kertek, medencék, gyönyörű környék. A projekt magas színvonalú, luxus anyagok, kifinomult design.

20 háromszintes ház. 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, gardrób, nyitott nappali, konyha. A déli és délnyugati tájolásnak köszönhetően kihasználják a természetes fényt. Mélygarázs (egy személygépkocsi részére) és tárhelyek. Modern berendezés, napelemek, szigetelés, szellőztető.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: