Új üdülő apartmanok, mindössze 150 méterre a tengertől és a strandtól

Referenciaszám: DA19982
Ország: Horvátország
Régió: Zadar
Város: Privlaka
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 49.32 m2 - 77.99 m2
 
Ár:
130.000 € - 330.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

150 méterre a strandtól

10 apartmannal rendelkező új rezort Skrapavac attraktív területén, mindössze 150 méterre a tengertől és a strandtól. Skrapavac turisztikai üdülőhely Privlaka és Zaton városai között fekszik egy tágas félszigeten. Számos homokos strand, azúrkék és meleg tenger – mindez a legkeresettebb területté teszi főleg a gyermekes családok körében.


A rezort előnyei

  • 10 modern apartman
  • 150 méterre a tengertől és a strandtól
  • A földszinti apartmanokhoz kert is tartozik
  • Nagy privát teraszok
  • Saját jakuzzi vagy medence beépítése
  • Árak 130 000 EUR-tól

Privlaka               

A békés Privlaka a Zadari Riviéra nyugati részén helyezkedik el. Kiváló homokos strandokkal rendelkezik, amelyek Horvátországban ritkaságnak számítanak. Ritkaság a gyógyító peloidiszap, amely különösen az atópiás ekcémában szenvedők számára alkalmas.

Privlaka számos kirándulást kínál a környéken. Nin egykori királyi városa mindössze 4 kilométerre fekszik, amelynek jóléte régóta a tengeri só gyártásához fűződik. Privlaka mögött Vir szigete található. Zadar városa mindössze 19 kilométer. Paklenica nemzeti parkjai és a Kornati-szigetcsoport, Krka vagy a Vrana-tó szintén a közelben vannak.


Az Ön második otthona a tengernél

10 különböző méretű apartman közül választhat. Ebből 4 a földszinten terül el, fedett terasszal vagy privát kerttel. További 4 apartman az első emeleten fekszik és tágas teraszokkal rendelkezik. Az összes földszinti és első emeleti apartmanok 2 hálószobával, fürdőszobával, előszobával, konyhával, étkezővel és nappalival rendelkeznek.

A második emeleten 2 tágas tetőtéri apartman van, amelyek 3 hálószobával rendelkeznek.

Az apartmanok berendezés nélkül kerülnek értékesítésre. A tulajdonos így saját ízlésének megfelelően választhatja ki a bútorokat. 


Privát medence és jakuzzi

Az épületet statikusan úgy építették, hogy a kiválasztott teraszokon medence vagy jakuzzi is beépíthető. A döntés a tulajdonosra van bízva, így a vételár a jakuzzi vagy a medence költségét nem tartalmazza. A csatlakozók készen állnak.


Parkolóhelyek

Az összes apartmanhoz 1 kültéri parkolóhely tartozik, a 2. emeleten fekvő tetőtéri apartmanokhoz pedig 2 parkolóhely tartozik. További parkolóhely vásárlása lehetséges 9 000 EUR felár ellenében.


A projekt építése

Az építési engedély már ki van adva. Az építkezés kezdete 2020 szeptemberére van tervezve. A rezort várható befejezése 2021 december.

Elnyerte tetszését az ingatlan? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: