Utolsó faház a népszerű Pitztal központjában

Referenciaszám: MR19367
Ország: Ausztria
Régió: Sölden/Ötztal
Város: Mittelberg, Pitztal
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 110.00 m2
 
Ár:
645.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat! Utolsó faház!

A Rellox társaság elővételben kínálja értékesítésre ezeket a vadonatúj lakásokat és faházakat – Pitztal (1 640 m tengerszint feletti magasság)!

Egyedülálló lakópark a Mittelbergi alpesi természetben - Ausztria legmagasabb gleccserénél. Ski in/ski out koncepció, ami azt jelenti, hogy a sípályák a síléceken is elérhetők. A felvonó mindössze 150 – 200 méterre fekszik a lakóparktól. A lakópark 1 640 m tengerszint feletti magasságban fekszik, de akár 3 000 m tengerszint feletti magasságban is síelhet (3 440 m). A Pitztali gleccseren szeptember közepétől május közepéig élvezheti a téli szezont.

És mi több? Az elkövetkező két éven belül, a Pitztal és a Sölden gleccsereit készülnek összekötni. Az új felvonó a lakópark közvetlen közelében épül majd. Az egész Pitztal völgy így tagadhatatlan előnyt élvez majd: pl. a szolgáltatások, szállások és az újonnan épülő ingatlanok árának növekedése. A Pitztal völgyében fekvő apartmanok, így hamarosan nagyon vonzó befektetésnek minősülnek.

A komplexum 14 apartmanból (fő épület) és 12 különálló faházból áll össze. Az első szakaszban az összes faház el lett adva, most a második szakaszban épülő 5 új faház eladó. 

A közös területekhez tartozik: étterem, bár, hall, kis üzlet (alap élelmiszerek), recepció, mélygarázsok, wellness, szauna, infravörös kabin medencével, fitness, kertek (természetes tavacskákkal).

A lakóparkot 2017 májusában kezdték el építeni. Várható befejezés 2018 júniusára van tervezve.

Az apartmanok saját használat és további bérbeadás kombinációjára vannak tervezve. A berbeadásról egy professzionális ügynökség gondoskodik, a tulajdonost így mentesítve minden gondjától. Attraktív bérbeadásból származó hozam.

A bérleti szerződést 10 évre kötig meg. A tulajdonos 6 hétig használhatja az ingatlant.

Pitztal a legfiatalabb, és egyben Ausztria egyik legmagasabban fekvő faluja. A Wildspitze hegység (3 774 m tengerszint feletti magasság) alatt helyezkedik el. Az ország legmagasabb felvonója, a Pitz- Panoramabahn, 3 440 m tengerszint feletti magasságig viszi fel Önöket. A síelők összesen 85 km különböző nehézségű sípályát próbálhatnak ki.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: