Újdonságok archívuma (oldal 4)

news rss
Megjelenített tételek: from 31 to 40 (összesen 60)
Oldal: « 1 2 3 4 5 6 »

Horvátország: Tengerparti apartmanok. Aktuális képek az építés helyszínéről

Ön is az egyike azoknak, akinek elnyerték tetszését ezek a Korcula-szigeten fekvő gyönyörű apartmanok? Aktuális képek az építés helyszínéről alább találhatók meg.

2018.06.24. Bővebben

A horvátországi lakás bérbeadásával kapcsolatos adókötelezettségek

Azon horvátországi ingatlan tulajdonosok számára, akik külföldi állampolgárok, és a saját ingatlanjaikat kiadják, számos kötelezettség vonatkozik. Az egész folyamat nem túl bonyolult, csak egy kis idő szükséges ahhoz, hogy megszerezzék a szükséges dokumentumokat még a turisztikai szezon kezdete előtt.

2018.03.25. Bővebben

Horvátország: Az ingatlanadó továbbra sincs napirenden

A horvátországi ingatlanadó bevezetésére vonatkozó spekulációkat az építésügyi és tervezési miniszter Predrag Stromar megszüntette. Idén, és valószínűleg az elkövetkező években sem fogják bevezetni.

2018.02.18. Bővebben

A horvát ingatlanpiac a gazdasággal együtt lendül fel

A horvát gazdaság a hat éves recesszió után 2015 óta növekszik, ami elkerülhetetlenül megerősíti az ingatlanpiacot. 2009 és 2014 között a horvát GDP 12% -kal esett vissza, ami Európában Görögország után volt a legtöbb.

2017.08.12. Bővebben

Európa legjobb strandjai

A legjobb európai strandok áttekintését hozzuk Önöknek. Mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb strandot, akár barátokkal, vagy a családdal szeretne együtt pihenni. Az Európa 100 legjob strandjai áttekintést a GoEuro adta ki.

2017.08.02. Bővebben

Horvátország: kiváló tenger, strandok és kikötők

A kék zászló Horvátországban ebben az évben összesen 99 strand és 19 kikötő felett lebeg. Ezt a nemzetközi díjat a magas színvonalú környezetvédelemért, a tiszta tengerért, strandokért és a biztonsági feltételekért (strandokon és a kikötőkben) kapják.

2017.07.11. Bővebben

Horvátország: eladó 5* tengerparti apartmanok

Kikapcsolódásra vágyik és egyúttal kiválóan szeretne befektetni? A Rellox társaság kiváló lehetőséget kínál egy egyedülálló helyen, a horvát tengerparton, ahol ez az exkluzív 5* lakópark fekszik, amelyet az egyik leghíresebb európai szállodacsoport működtet.

2017.07.07. Bővebben

Horvátország legjobb strandjai

Végtelen viták folyhatnak arról, hogy melyik strand a legszebb. Horvátországnak ezen a területen van mit kínálnia. Nem véletlenül az European Best Destination portál szerint tartoznak a legszebbek közé.

2017.05.28. Bővebben

UberBOAT – a horvát szigetekre szeretne turistákat szállítani

Az Uber a szállítás más területeire is be szeretne kerülni. Nyáron a turisták számára hajókon szeretnék biztosítani a szárazföld és a szigetek közötti összeköttetést az Adrián.

2017.03.26. Bővebben

Horvátország csökkentette az ingatlanadót

Horvátországban 2017 január 1. –től új, illetve módosított adótörvények léptek érvénybe. Sok más országgal ellentétben, ez a legtöbb esetben az adórendszer leegyszerűsítését jelenti, beleértve a bizonyos adókulcsok csökkentését is.

2017.02.02. Bővebben
Megjelenített tételek: from 31 to 40 (összesen 60)
Oldal: « 1 2 3 4 5 6 »
Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Az AIPP tagja vagyunk

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: