Újdonságok archívuma (oldal 5)

news rss
Megjelenített tételek: from 41 to 50 (összesen 60)
Oldal: « 1 2 3 4 5 6 »

Rekordszámú turista látogatta meg 2016 –ban Horvátországot

A 2016 –os év nemrég ért véget, a karácsonyi időszakot Horvátországban töltő turisták száma még nincs összeszámolva, és az ország már rekordszámú látogatókról számolt be.

2017.01.11. Bővebben

Apartmanok eladása Horvátországban

Reggel felébredve szeretne kinézni az ablakon és csodálni a tengert, mely a látóhatáron egybeolvad az égbolttal? Ilyen élménye lehet nemcsak az üdüléskor. Egyre több magyar vásárol saját ingatlant a tengerparton. Közülük a legtöbben éppen Horvátországban.

2016.12.04. Bővebben

Eladó házak Horvátországban

Veszek egy házat Horvátországban. Már sokan hoztak ilyen döntést, és ezt már egyre többen fontolgatják. Szóljunk néhány szót horvátországi ingatlan, a jelen esetben villa vagy ház vásárlásáról.

2016.12.04. Bővebben

Horvátország vonzza a hírességeket

Horvátország mér régóta nem az olcsóbb alternatíva - Spanyolországhoz vagy Franciaországhoz viszonyítva. A gyönyörű táj, történelmi városok, kristálytiszta tenger, kiváló ételek és szolgáltatások hozzájárulnak az ország minőségéhez. Mindez növeli a hírességek vonzalmát az ország iránt. Számos híresség szeret az országban nyaralni, azonban néhányan pont itt vásárolták meg a nyári rezidenciájukat.

2016.10.06. Bővebben

Európai ingatlanárak alakulása: az árak Ausztriában és Spanyolországban is emelkednek

A Nagy-Britanniában tartott népszavazás, és az EU –ból való kilépés után az egész ingatlanvilág azzal foglalkozik, hogy az elkövetkező években ezek a változások milyen hatással lesznek a brit piacra és a befektetőkre. Azonban, más országokban hogyan alakulnak az ingatlanárak?

2016.08.06. Bővebben

Otthon a tengernél: Európát, vagy a Karib-térséget válassza?

Már több ezer magyar vásárolt külföldön második otthont, és a számuk folyamatosan növekszik. Még mindig Európa iránt van a legnagyobb érdeklődés, azoban Florida és a Karib-térség sem maradnak le.

2016.07.31. Bővebben

Horvátországi ingatlanbefektetések

A hazai vállalkozók számára érdekes lehet a külföldi idegenforgalmi szegmensben való befektetés. Horvátországi szálloda, panzió vagy apartmanház vásárlásán gondolkodik?

2015.04.06. Bővebben

Dalmát tengerparti ingatlanok, Horvátország

Tengerparti ingatlan vásárlásán gondolkozik, és Horvátországot választotta? Nézzük meg közösen az ingatlan kínálatokat és képzeljük el, hogy a legnagyobb és legfontosabb régióban vásárolna ingatlant, amely nem más mint Dalmácia.

2015.01.04. Bővebben

Olcsó horvátországi ingatlanok. Az árak 10% -kal csökkentek

Az Európai Unió statisztikai hivatala felfedte a tagországok ingatlanárak alakulásáról szóló új adatokat. Az összeállított adatokban főleg Horvátország pozíciója kelti fel a figyelmet.

2014.10.16. Bővebben

Horvátország: ÁFA változások a telkeknél

Horvátország 2015 –től ÁFA változásokat vezet be a telkeknél. Horvátország fokozatosan az Európai Unió szabályaihoz igazítja hozzá a saját jogszabályait. Az egyik kapcsolódó változások közé tartozik a 25% -os ÁFA bevezetése is, építési telek vásárlása esetén.

2014.09.28. Bővebben
Megjelenített tételek: from 41 to 50 (összesen 60)
Oldal: « 1 2 3 4 5 6 »
Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Az AIPP tagja vagyunk

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: