Bécsi ingatlanok

Bécsi ingatlanokIngatlanvásárlás a nagyvárosokban alternatívát jelent a népszerű idegenforgalmi helyeken történő vásárlásokhoz, melyekre a második lakás és a rövid távú bérbeadás jellemző. Ausztria esetében az érdeklődés Bécs és Salzburg iránt a legnagyobb.

Ausztria a befektetőknek ideális gazdasági feltételeket biztosít, amihez a stabil politikai és gazdasági helyzet is hozzájárul. Bécs nemzetközi összehasonlításban a legelőnyösebb gazdasági térségek közé tartozik. A bruttó bérleti díjak átszámítása alapján Bécs olcsóbb, mint pl. Frankfurt, Brüsszel, Róma vagy Prága. Ezért előnyös Bécset választani cégképviselet vagy irodák elhelyezésének szempontjából. Bécsben tartós a kereslet a lakó- és üzleti célú ingatlanok hosszú távú bérlése iránt is.

Bécsben székel például az ÖMV konszern, továbbá jelentős nemzetközi szervezetek, mint amilyen az EBESZ – az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet, az OPEC – a Kőolajexportáló Országok Szervezete, vagy az UNOOSA – az ENSZ Világűrirodája.

Az ingatlanok árai Bécsben folyamatosan emelkednek. Az osztrák fővárosban történő ingatlanbefektetés a bérbeadásból származó jövedelem mellett az ingatlan értéknövekedését is jelentheti.

Eladó ingatlanok Bécsben

  • Lakások Bécsben. A lakások kínálata Bécsben nagyon széles skálán mozog, az egyszerű lakásoktól a luxus penthouse-ig a legigényesebb vevők számára. A lakások árait Bécsben a szokásos tényezők befolyásolják, mint például azok kora, felszereltségük, stb. A lakóingatlanok árai Bécs központjában a peremkerületi árakhoz viszonyítva nagyságrenddel magasabbak.
  • Villák és családi házak Bécsben. Ha házat szeretne vásárolni, Bécsben vannak eladó régebbi és új építésű eladó házak is.

Alapvető információk Bécsről

  • Népessége: kb. 1 700 000 fő (2011 évi adat)
  • Területe: 414,65 km2

Photo: Canadastock/Shutterstock

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: